Tuesday, October 16, 2018

ARMADA : un nou imprint Nemira dedicat literaturii science fiction, fantasy & thriller



Nemira lansează un nou proiect editorial: ARMADA, cel mai nou imprint de literatură science fiction, fantasy și thriller, care continuă istoria de aproape 30 de ani a editurii Nemira în această direcţie editorială.

Armada va oferi cititorilor în fiecare lună cele mai noi cărți de science fiction, fantasy și thriller în ton cu piața de carte internaţională, dar și autori consacrați dar mereu actuali pentru noile generații de cititori în colecția Armada Clasic. Cărțile vor avea un design nou, comercial, fresh și atractiv.



Data aparitiei 15 nov. 2018
Titlu original Sleeping beauties
Colectia Armada
ISBN 978-606-43-0404-9
Cod bara 9786064304049
Autor Owen King, Stephen King
Traducator Ruxandra Toma
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Numar volume 1


Bestseller New York Times

Intr-o colaborare spectaculoasa, Stephen King si fiul sau, Owen King, pornesc de la o premisa originala si incendiara: ce s-ar intampla daca ar disparea femeile?

Intr-un viitor deloc indepartat, dupa ce adorm, femeile sunt acoperite de coconi asemenea fluturilor, iar daca cineva indrazneste sa le tulbure somnul le va transforma in creaturi incredibil de agresive. Una singura, Evie Black, e imuna la blestem.

Abandonati si lasati prada instinctelor primare, barbatii se impart in factiuni: unii vor s-o salveze pe Evie, iar altii nu vor decat sa mentina haosul. Intr-o lume a barbatilor, totul se reduce la agresivitate foarte rapid.

„Un carusel violent, distopic, care te va ingrozi si te va prinde de la prima pagina.“
People

„Inca un thriller blockbuster, in care Mr. Mercedes se intalneste cu Inchisoarea ingerilor: barbati brutali, femei care s-au saturat de starea de fapt, alcool, saracie rurala. O placere vinovata, murdara de sange.“
Kirkus Reviews

                                              __________________________________________


Data aparitiei 15 nov. 2018
Titlu original Company town
Colectia Armada
ISBN 978-606-43-0397-4
Cod bara 9786064303974
Autor Madeline Ashby
Traducator Dan Sociu
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 296
Numar volume 1


Finalist in 2017 la Locus Award pentru Cel mai bun roman science fiction
Finalist in 2017 la Premiile Aurora pentru Cel mai bun roman

Hwa este una dintre ultimele fiinte care nu recurg la ameliorari prin inginerie biologica si ramane singura persoana cu adevarat organica din New Arcadia, un oras construit pe o platforma petroliera, in largul coastei canadiene. Dar Hwa este totodata experta in arte martiale si are sarcina de a-l antrena pe cel mai tanar membru al familiei care detine platforma si care primeste amenintari cu moartea.

Intre timp, o serie de crime aparent fara legatura tulbura linistea orasului. Sa fie un criminal in serie sau ceva mult, mult mai rau?

„O distopie ciudata, scrisa inteligent.“
Margaret Atwood

„Un amestec fascinant de noir si science fiction din viitorul apropiat, cu o constructie cinematografica a lumii si o protagonista puternica.“
Booklist

____________________________________________


Data aparitiei 19 oct. 2018
Titlu original Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Colectia Armada
ISBN 978-606-43-0370-7
Cod bara 9786064303707
Autor Douglas Adams
Traducator Dan Sociu
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 232
Numar volume 1


Roman ecranizat de BBC America

Ce au in comun o pisica moarta, un baiat care stie totul despre calculatoare, un calugar care crede ca lumea e roz, mecanica cuantica, poetul Samuel Taylor Coleridge si pizza?

Aparent nu foarte multe: asta pana cand Dirk Gently, detectiv particular, isi propune sa demonstreze interconectivitatea tuturor lucrurilor rezolvand o crima misterioasa, ajutand un profesor misterios, deslusind un mister si mai misterios si mancand multa pizza. Iar intre timp trebuie sa salveze si intreaga omenire (fara sa tarifeze suplimentar).

Pentru a afla mai multe, cititi cartea asta sau, si mai bine, contactati Agentia de Investigatii Holistice.

                                               ____________________________________


Data aparitiei 19 oct. 2018
Titlu original The boy on the bridge
Colectia Armada
ISBN 978-606-43-0282-3
Cod bara 9786064302823
Autor M.R. Carey
Traducator Ruxandra Toma
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 41


O noua poveste din apocalipsa zombie Fata cu toate darurile

Oamenii de stiinta si militarii din statia Rosalind Franklin lucreaza cu disperare sa salveze lumea de pandemia ce ameninta sa distruga intreaga civilizatie.

Greaves, un baiat de cincisprezece ani, instabil emotional, eminent in stiintele naturii, dar marginalizat de adultii din statie, pare sa fi gasit leacul.

Dar, aflati in pragul colapsului, destabilizati de anxietatea si disperarea celor care stiu ca de ei depinde salvarea tuturor, oamenii nu iau intotdeauna cele mai bune decizii.

„O carte fascinanta, deopotriva o drama in plina claustrofobie, un thriller palpitant si o lunga calatorie printr-o lume apocaliptica. Baiatul de pe pod e scrisa neobisnuit de poetic, iar tensiunea creste cu fiecare pagina.“
Barnes and Noble

                                                   _______________________________________


Data aparitiei 19 oct. 2018
Titlu original An unkindness of magicians
Colectia Armada
ISBN 978-606-43-0393-6
Cod bara 9786064303936
Autor Kat Howard
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 296
Numar volume 1


New York-ul din zilele noastre are o latura necunoscuta oamenilor obisnuiti: Lumea Nevazuta, o societate de magicieni grupati in Case ai caror reprezentanti se lupta pentru suprematie intr-o competitie neobisnuita.

Cand apare de nicaieri Sydney, cu puteri nemaivazute, iar magia tuturor celorlalti isi pierde forta, intrigile dintre Case se complica si toata Lumea Nevazuta e cuprinsa de neliniste.

Dar Sydney uraste tot ce este legat de magie pentru ca adesea cere un pret prea dureros.

„Personajele puternice si povestea unei razbunari fac lectura placuta, dinamica, perfecta pentru cei carora le plac magicienii intunecati si imprevizibili.“
Kirkus Reviews

„O scriitoare exceptionala!“
Neil Gaiman



Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori