Tuesday, August 21, 2018

Editura Arthur va asteapta la a doua editie a concursului de vara cu booktubareala!

Editurile Arthur, Youngart și Grafic organizează a doua ediție a concursului dedicat comunității de booktubări din România. În perioada 1 - 31 august 2018 poți înscrie recenzia ta video preferată, iar Alex Moldovan și echipa de comunicare a editurii vor alege 10 câștigători.


Câștigătorii vor primi câte un pachet de 10 cărți la alegere din partea editurilor Arthur, Youngart și Grafic. Totodată, fiecare booktubăr va fi invitat să prezinte câte o carte dintre cele zece propunând un clip original ce va fi distribuit pe conturile de Facebook și YouTube ale celor trei edituri. Calendarul și ordinea în care vor fi distribuite clipurile video vor publicate la începutul lunii octombrie pe blogurile editurilor Arthur, Youngart și Grafic.

Condiții de participare:
- Pentru a te putea înscrie la concurs trebuie să ai un canal video unde publici recenzii despre cărți și să ai cel mult 18 ani.
- Nu vom înscrie la concurs propunerile sau canalele de YouTube care conțin limbaj explicit, atitudini extreme sau de instigare la ură.
- Înscrierile se încheie în data de 31 august la ora 20.00. Orice înscriere realizată după această dată nu va fi luată în considerare. 
- Câștigătorii vor fi contactați telefonic luni, 17 septembrie 2018.
- Regulamentul complet al concursului este disponibil aici.
- Pentru înscriere este suficient să completezi cu atenție acest formular.


Procedura de jurizare:
- Jurizarea lucrărilor se va realiza în perioada 1 - 15 septembrie 2018.
- Juriul este format din departamentul de comunicare al editurii și Alex Moldovan, scriitor și blogger.
- Criteriile de care se va ține cont în evaluarea lucrărilor sunt: calitatea înregistrării, conținutul recenziei și originalitatea.

Contact:
Dacă aveți nedumeriri legate de acest concurs, nu ezitați să ne scrieți pe adresa marketing@editura-art.ro.


Noi va uram mult succes!


Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori