Tuesday, March 15, 2016

Trezirea Leviatanului de James S. A. Corey, in curand la Editura Paladin!


Nominalizare la Hugo Award și Locus Award 2012 pentru cel mai bun roman.
- Traducere de Mihai-Dan Pavelescu
- hardcover 
- Domeniu: Science-fiction

Ce pericole ar mai putea pândi în spaţiul cosmic după ce umanitatea reuşeşte să colonizeze o mare parte din sistemul solar, iar lupta pentru apă, aer şi hrană trebuie purtată în fiecare zi?

Cu milioane de ani în urmă, fiinţe necunoscute din Univers au lansat asupra Pământului un virus cu o inteligenţă superioară, menit să reconfigureze planeta şi pe locuitorii ei. Dar protomolecula îşi ratează ţinta şi călătorește prin spaţiu aşteptând să fie trezită la viaţă.

Când virusul cade în mâinile unor sociopaţi, sute de mii de oameni îşi pierd viața, iar sistemul solar este ameninţat de izbucnirea războiului civil. În haosul care se stârneşte, două personaje cu principii antagoniste – James Holden, ofiţer pe un transportor de gheaţă, şi detectivul Miller – vor porni împreună într-o cursă pentru salvarea omenirii.


Follow on Bloglovin

2 comments:

Unknown said...

Inca o noua carte la editura Paladin? Shame on me pentru ca nu am incercat nicio carte pana acum desi am auzit multe lucruri frumoase.

ioana alexandra said...

scenariul asta mi se pare destul de creepy. nu este tocmai genul meu preferat de carte, dar daca o sa am ocazia sa o citesc intr-o buna zi nu voi spune nu

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori