Friday, October 26, 2018

Lumina unui nou început de Agnès Martin-Lugand, acum la Editura TREI




De la autoarea romanului-fenomen Oamenii fericiți citesc și beau cafea


Putem fi fericiți când ne mințim pe noi înșine? 
La aproape 40 de ani, Hortense trăiește la Paris, are o școală de dans și iubește un bărbat căsătorit. Se amăgește că este fericită până într-o zi, când o accidentare o forțează să se retragă în Provence, pentru odihnă. 
Va profita de acest răgaz pentru a-și face ordine în viață și pentru a-și revitaliza pasiunea? 

Un roman impresionant despre alegerile care ne pun în situații paradoxale și despre puterea vindecătoare a introspecției.

“În al șaselea ei roman, Agnès Martin-Lugand face portretul unei femei talentate care, în urma unei întâmplări nefericite, ajunge să-și reconsidere viața și să iubească din nou. Lumina unui nou început e o invitație călduroasă la descoperirea de sine și la o viață împlinită.” - Lire 

“Scrisul lui Agnès Martin-Lugand e o forță descătușată.” - Le Parisien 

“Talentul de povestitoare al lui Agnès Martin Lugand este incontestabil cunoaște în profunzime alfabetul complicat al iubirii.” - Le Figaro

După ce a profesat ca psiholog timp de șase ani, Agnès Martin Lugand s-a dedicat scrisului, publicându-și primul roman, Oamenii fericiți citesc și beau cafea, în regim propriu, pe platforma Kindle Amazon, în decembrie 2012. Remarcată rapid de bloggerii atenți la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul în lumea editorială tradițională. Astfel, romanul său a cunoscut un succes uriaș, fiind tradus în mai multe limbi. Drepturile de ecranizare au fost deja achiziționate de o casă de producție de la Hollywood.

Agnès Martin-Lugand se numără printre primii zece cei mai bine vânduți autori francezi. Cărțile ei s-au vândut în Franța și în lume în peste 2 milioane de exemplare și au fost traduse în 32 de limbi.

Nr. de pagini: 352
ISBN: 978-606-400-552-6
Preț: 39.00RON
Traducere din franceză de Claudiu Constantinescu
Anul apariţiei: 2018
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă






No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori