Thursday, August 2, 2018

5 romane in curs de aparitie la Editura Paladin!


De la autorul cărții „Poștașul sună întotdeauna de două ori”
Traducere din limba engleză de Iulia Dromereschi
hardcover, 280 p
ISBN 9786068673950
Colecţie: Noir Masters

Cea mai importantă decizie a vieții mele a fost rapidă și neașteptată.

Joan M. nu păruse deloc îndurerată la înmormântarea soțului, care de altfel nu fusese un soț ideal și nici un tată perfect, ba dimpotrivă. Singură și fără niciun ban, ea are nevoie disperată de un loc de muncă pentru a-și putea recupera copilul aflat în grija cumnatei. Așa devine chelneriță într-un bar… unde încep adevăratele necazuri.

Nu puteam face nimic, oricum. Trebuia doar să cred că poliția n-ar fi putut descoperi ceva ce nu era acolo – deși știam la fel de bine ca oricine că testele nu sunt perfecte și că uneori arată lucruri pe care n-ar trebui să le arate.




Odată, am știut ce înseamnă timpul. Aici, pe această mare ciudată, în această lume ciudată, nu există timpul pe care l-am cunoscut în lumea mea.

Traducere din limba engleză de Liviu Radu
hardcover, 296 p
ISBN 9786068673813
Domenii: Fantasy

O relicvă misterioasă – o corabie miniaturală care emană o luminescență stranie – cade în mâinile unui arheolog amator. Curios să-i afle povestea, bărbatul va călători între lumea prezentului și realitatea corabiei, un spațiu încremenit într-un timp îndepărtat, guvernat cândva de zei capricioși. Descoperind iubirea și legând prietenii nebănuite, el decide să rămână în universul acela mistic. Însă zeii au alte planuri.




...când straniul devine regulă, viața poate deveni complicată și plină de pericole.

Traducere din limba engleză de Radu Mihai Haulică
hardcover, 272 p
Înalţime: 21,5 cm, lăţime: 14,5 cm, grosime 2,5 cm, greutate 380 g
ISBN 9786068673868

Hoţul se afla cu spatele la mine. Era înalt și subțire, purta haine închise la culoare și o căciulă neagră de lână. Stătea cu lanterna ațintită spre o pictură de pe perete, probabil întrebându-se dacă merita sau nu să o ia.

Zgomotele ce-l trezesc pe Richard Dane și pe soția lui în toiul nopții sunt ale unui spărgător, care tocmai s-a strecurat în casă și este înarmat. Din fericire, Richard are și el un pistol și apasă primul pe trăgaci. Rezultatul? Un spărgător mai puțin pe lume. Dar evenimentele ce urmează scot la lumină adevăruri neașteptate și un mesaj destul de clar: când straniul devine regulă, viața poate deveni complicată și plină de pericole.

Singura regulă e că nu există nicio regulă. O să facem totul rapid și eficient și o să fugim imediat. Dar se pot întâmpla multe lucruri. Cum zic și cercetașii, trebuie să fii întotdeauna pregătit pentru orice.



Felul în care ne reamintim schimbă felul în care am trăit. Timpul curge în ambele sensuri. Ne transformăm vieţile în poveşti.

Traducere din limba engleză de Laura Ciobanu
hardcover, 668 p
Înalţime: 21,5 cm, lăţime: `14 cm, grosime 4,5 cm, greutate 750 g
ISBN 9786068673776
Colecţie: Fantasy Masters

Două sute cincizeci de Cai Celești sunt o mare onoare, însă și o povară, mai ales când soarta întregului Imperiu Kitai depinde de ei. Cinstirea memoriei tatălui și a celor căzuți în luptă îi aduce lui Tai o răsplată umbrită de îndoială. Este un dar periculos care va schimba ritmul dansului puterii pe pământul iubit de zei.

Lumea putea să-ți ofere otravă într-o cupă cu nestemate sau să-ți facă daruri surprinzătoare. Uneori nu știai care dintre cele două era.



Rasa umană se sfârșește în fiecare zi. De fiecare dată când moare un om, rasa umană se sfârșește pentru el – în ceea ce-l privește, nu mai există nicio rasă umană.

Au trecut mii de ani de când oamenii au abandonat oraşele. Apoi au năzuit spre stele, pentru ca, în cele din urmă, să aleagă somnul veşnic. Pământul a rămas în stăpânirea Câinilor, care îşi cresc urmaşii cu legende transmise din generaţie în generaţie despre cei care le-au oferit darul vorbirii, dar care nu se vor mai întoarce niciodată. Cu ajutorul roboţilor, trăiesc în pace şi armonie, însă şi lumea lor e pe cale să se schimbe, fiindcă o nouă putere pretinde supremaţia pe Pământ.

Acestea sunt poveştile pe care Câinii le spun atunci când focul se înteţeşte şi vântul bate dinspre nord. Când fiecare familie se adună în faţa vetrei, când căţeii stau liniştiţi şi ascultă, iar la sfârşit pun o mulţime de întrebări..

Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori