Tuesday, September 27, 2016

Tradarea (Mila 2.0 #2) de Debra Driza, acum in Precomanda la Editura Nemira!


Data aparitiei: 07.10.2016
Titlu original: MILA 2.0: RENEGADE
Colectia: Young Adult
Autor: Debra Driza
Traducator: Dorina Tataran
Format:Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 368


O nemuritoare se lupta pentru supravietuire

In cine sa mai aiba incredere Mila, in afara de Hunter, un baiat pe care abia il cunoaste?

Cei doi pornesc in cautarea lui Richard Grady, singurul care poate sa desluseasca misterul trecutul ei. Insa drumul spre adevar e pavat cu multe pericole. Generalul Holland si Vita Obscura sunt pe urmele lor. Ca sa supravieĊ£uiasca, Mila trebuie sa-si foloseasca abilitatile de android. Dar ce se va intampla cu umanitatea ei? Care sunt adevaratele intentii ale lui Hunter?

„Driza surprinde cu o claritate uimitoare lupta dintre om si android (…) Cartea ei este un must-read.“ - Deseret New


Cartea I

Data aparitiei: 18.03.2016
Titlu original: Milla 2.0
Colectia: Young Adult
Autor: Debra Driza
Traducator: Dorina Tataran
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 400

Mila nu ar fi trebuit sa isi aminteasca niciodata trecutul ei sau sa afle ce se ascunde inauntrul ei. Ea nu ar fi trebuit sa descopere niciodata ca s-a „nascut“ intr-un laborator secret si ca a fost dotata cu puteri supraomenesti. Dar cand la usa ei apare un grup de oameni mascati care vor sa fure tehnologia ascunsa in ea, nu are alta sansa decat sa fuga pentru a ramane in viata. Nu poate avea incredere in nimeni. Ei vor face orice pentru a o captura si viata tuturor celor care ii sunt dragi este pusa in pericol.

„Poveste de dragoste intre adolescenti si superthriller de spionaj, Mila 2.0 pune o multime de intrebari despre umanitate, razboi si inteligenta artificiala, insa cea care m-a tinut cu sufletul la gura pana la ultima pagina a fost eroina, care ma trimite cu gandul la suspansul de tip James Bond.“ - Marissa Meyer



Despre Autor:

Debra Drezin este membru al grupului de bloggeri Bookanistas, dedicat literaturii pentru adolescenti. In vreme ce lucra ca terapeut, a descoperit ca e mult mai placut sa-si tortureze personajele. In prezent locuieste in California impreuna cu sotul, cei doi copii si un caine din rasa rhodesian ridgeback. Milla 2.0 este primul ei roman. O puteti vizita online la debradriza.com.






Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori