Tuesday, March 29, 2016

Star Wars: Trezirea Forţei DIN 18 APRILIE 2016 PE BLU-RAY™ ȘI DVD


O experienţă de vizionare extraordinară şi o serie de elemente bonus fascinante sunt gata să incânte generaţii întregi de fani! 

Star Wars: Trezirea Forţei a doborât recordurile de box office de la debutul său, devenind cel mai important film al tuturor timpurilor în Marea Britanie, cu încasări totale de peste 122,66 milioane GBP, plus 2,05 miliarde USD în întreaga lume. Așa cum au anunțat Președintele și Directorul General Executiv Robert A. Iger, la Adunarea Anuală a Acționarilor Walt Disney Company, filmul legendar va fi disponibil pentru download digital începând cu 11 aprilie 2016. Va ajunge în casele telespectatorilor pe Blu-ray™ și DVD din 18 aprilie 2016. 

Descoperiți întreaga poveste din spatele realizării filmului Star Wars: Trezirea Forţei cu un documentar detaliat și materiale bonus care vor conduce fanii într-o călătorie palpitantă în spatele scenei. Vor fi dezvăluite secrete prin materiale filmate extinse, scene șterse care nu au fost vizionate niciodată și interviuri exclusive cu actori și regizori. Elementele bonus includ*:

Secretele filmului Trezirea Forţei: O Călătorie Cinematografică – Pentru prima dată, descoperiți povestea completă din spatele realizării filmului The Force Awakens, dezvăluită prin materiale filmate extinse și interviuri exclusive cu actori și regizori în acest documentar artistic. 
Trezirea Poveștii: Citirea Scenariului – Membrii distribuției, fie ei cunoscuți sau noi, îşi amintesc ziua memorabilă când s-au reunit pentru prima dată pentru a citi scenariul filmului. 
Cum a fost construit BB-8 – Vedeți cum a fost creat cel mai nou droid, care a devenit preferatul fanilor Star Wars.
Realizarea creaturilor – Priviți magia filmului pe măsură ce regizorii introduc o nouă serie de creaturi în film. 
Planul unei Bătălii: Lupta în Zăpadă – Aflați mai multe detalii despre punctul culminant al bătăliei epice cu săbii laser, dintre Rey și Kylo Ren.
John Williams: A Șaptea Simfonie – Renumitul compozitor povestește despre munca sa la producția Star Wars și The Force Awakens.
ILM: Magia Vizuală a Forței – Opinia unui membru al echipei care s-a ocupat de remarcabila realizarea a efectelor vizuale in cadrul filmului. 
Forța Schimbării – Eroii pot sa aibă orice formă și dimensiune. Vedeți cum inițiativa Star Wars: Forța Schimbării a mobilizat fanii Star Wars din întreaga lumea pentru ajutarea celorlalți. 
Plus Scene căzute la montaj

Star Wars: Trezirea Fortei a adus mult așteptata reunire a echipei alcătuite din starurile inițiale ale Star Wars, Harrison Ford, Carrie Fisher și Mark Hamill, alături de Anthony Daniels, singurul actor care a jucat în toate cele șapte părți ale seriei Star Wars, și Peter Mayhew. Distribuția cunoscută a fost întregită de debutantul Daisy Ridley, care a învins o concurență acerbă pentru a primi rolul principal Rey, câștigătorul premiului BAFTA Rising Star Award John Boyega (Attack the Block, Imperial Dreams) în rolul ezitantului stormtrooper Finn, Adam Driver (Lincoln, Girls) nominalizat al premiile Emmy®, în rolul personajului negativ Kylo Ren, și câștigătorul Golden Globe® Oscar Isaac (Inside Llewyn Davis, The Bourne Legacy) în rolul Poe Dameron, pilotul Rezistenței. 
Star Wars: Trezirea Fortei a fost regizat de J.J. Abrams, iar scenariul a fost scris de Lawrence Kasdan & J.J. Abrams și Michael Arndt. Producătorii filmului sunt președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, nominalizată de opt ori la premiile Academy Award® (Oscar), și J.J. Abrams, alături de partenerul său în domeniul producției de film, Bryan Burk. 

După ce a creat o moștenire muzicală cu partiturile sale iconice pentru cele șase filme anterioare ale saga Star Wars, celebrul compozitor John Williams a scris partitura pentru Star Wars: Trezirea Fortei, în final obținând cea de-a 50 nominalizare la premiile Oscar® pentru aceasta.



Star Wars: Trezirea Forţei- DIN 18 APRILIE 2016 PE BLU-RAY™ ȘI DVDO experienţă de vizionare extraordinară şi o serie de elemente bonus fascinante sunt gata să încânte generaţii întregi de fani! Star Wars: Trezirea Forţei va fi lansat de Pro Video pe suport DVD, BLU-RAY și SteelBook si va fi disponibil din 18 aprilie în toate magazinele de specialitate și marile centre comerciale din țară.#STARWARS #ProVideo #DVD #BluRay
Posted by ProVideo.ro on Monday, March 28, 2016

Follow on Bloglovin

1 comment:

Unknown said...

Documentar despre Razboiul stelelor? Ce interesant suna.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori