Friday, February 19, 2016

Primele doua volume ale trilogiei Wayward Pines de Blake Crouch, acum la Editura RAO!

Orasul din munti (Wayward Pines #1)
de Blake Crouch


CARTE DE BUZUNAR
Traducator: Lingua Connexion
Domeniu de editare: thriller
Nr. Pagini: 320
Pret: 26.99 ron


Agentul secret Ethan Burke ajunge în Wayward Pines, Idaho, cu o misiune clară: de a localiza şi recupera doi agenţi federali dispăruţi cu o lună în urmă în acest orăşel bucolic. Însă la câteva minute de la sosirea lui are un accident grav. Ajunge la un spital, fără acte de identificare, fără telefon mobil, fără servietă. Personalul medical pare destul de prietenos, dar ceva pare... ciudat. Pe măsură ce zilele trec, ancheta lui Ethan legată de dispariţia colegilor lui scoate la iveală mai multe întrebări decât răspunsuri.

Seriful (Wayward Pines #2)
de Blake CrouchCARTE DE BUZUNAR
Traducator: Lingua Connexion
Domeniu de editare: thriller
Nr. Pagini: 392
Pret: 28.99 ron


Un gard electrificat prevăzut cu sârmă ghimpată încercuieşte oraşul Wayward Pines, care se află non-stop sub stricta supraveghere a unor lunetişti. Fiecare dintre cei 461 de locuitori ai oraşului s-a trezit aici în urma unui accident catastrofal. În fiecare clădire şi în fiecare locuinţă există camere de supraveghere ascunse. Rezidenţilor li se spune unde trebuie să lucreze. Unde să locuiască. Cu cine să se căsătorească. Unii cred că sunt morţi şi că aceasta este viaţa de apoi. Alţii au impresia că sunt prizonieri într-o închisoare experimentală. Fiecare visează în secret să plece, dar cei câţiva care îndrăznesc să încerce au parte de o surpriză terifiantă. Ethan Burke a văzut lumea de dincolo. El este şeriful şi unul dintre puţinii oameni care ştiu adevărul - Wayward Pines nu este doar un oraş. Iar ceea ce se află de cealaltă parte a gardului împrejmuitor este o lume de coşmar de depăşeşte imaginaţia oricui.

Serialul WAYWARD PINES, adaptare TV pe baza trilogiei scriitorului Blake Crouch, este cotat ca Numărul 1 în vara anului 2015 la canalul American FOX! În curând va începe şi sezonul 2!Follow on Bloglovin

1 comment:

ioana alexandra said...

serialul l-am pus pe lista, cartile nu cred ca le voi achizitiona prea curand, am altele pe lista pe must read :D

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori