Tuesday, September 22, 2015

Precomanda Acum "Grey de E.L. James" pe Libris.ro!



An aparitie: septembrie 2015
Autor: E.L. James
Categoria: Literatura Universala
Editura: TREI
Format: 13X20
Nr. pagini: 672


Titlu disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 29.09 2015.

E randul lui Christian sa vorbeasca: dezvaluindu-ne gandurile si visele lui. E L James ne ofera o perspectiva noua asupra povestii de dragoste care a incantat milioane de cititori din intreaga lume.

Christian Grey controleaza totul in jurul sau; lumea lui este ordonata, disciplinata si pustie – pana in ziua in care Anastasia Steele isi face aparitia in biroul sau: un vartej de forme atragatoare si o coama rebela de par negru. Christian incearca s-o uite, dar devine subjugate de un torent de emotii pe care nu le poate intelege si carora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodata, timida si naiva Ana pare sa vada dincolo de omul de afaceri genial si de stilul sau de viata luxos pana in adancul inimii sale ranite si reci.

Relatia lui cu Ana va alunga oare cosmarurile din copilarie care-l bantuie in fiecare noapte?

Sau dorintele sale sexuale intunecate, nevoia excesiva de control si dispretul fata de sine care-i umplu sufletul o vor alunga pe aceasta fata si vor distruge speranta fragila pe care ea i-o ofera?


Dupa ce a lucrat douazeci si cinci de ani in televiziune, E. L. James a hotarat sa-si urmeze visul din copilarie, acela de a scrie povesti de care oamenii sa se indragosteasca. Rezultatul a fost senzualul romance “Cincizeci de umbre ale lui Grey” si cele doua continuari ale sale, “Cincizeci de umbre intunecate” si “Cincizeci de umbre descatusate”, o trilogie care a inregistrat vanzari de peste 125 milioane de exemplare si a fost tradusa in 52 de limbi.

In 2012 E L James a aparut in seria Barbarei Walters, “Ten Most Fascinating People of the Year”, in lista “Most Influential People in the World” a publicatiei Time si a fost numita “Person of the Year” de Publishers Weekly. “Cincizeci de umbre ale lui Grey” a ramas pe lista de bestsellers New York Times 133 de saptamani consecutive, iar in 2015 adaptarea cinematografica – in realizarea careia E L James s-a impicat – a doborat toate recordurile de box office pentru Universal Pictures.


Follow on Bloglovin

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori