Sunday, March 31, 2019

Toți #Dragonii De Bibliotecă sunt așteptați la a opta ediție Final Frontier – singurul târg de carte SF&Fantasy

Follow on Bloglovin

Toți #Dragonii De Bibliotecă sunt așteptați la a opta ediție Final Frontier – singurul târg de carte SF&Fantasy



Dacă biblioteca ta este plină de povești care se petrec în spațiu, lupte intergalactice, personaje cu puteri supranaturale, animale fantastice, tărâmuri nevăzute și supereroi, atunci te numeri printre #Dragonii De Bibliotecă și nu poți lipsi la a opta ediție a singurului târg de carte creat exact pentru tine: Final Frontier!
Te așteptămîn week-end-ul 13-14 aprilie, printer dragoni și extratereștri, la Universitatea CreștinăDimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00, la Final Frontier #8 – singurul târg de carte SF&Fantasy. Intrarea este liberă!
Ca întotdeauna, vei găsi la târg cele mai noi cărți SF&Fantasy, dar și colecțiile clasice, totul la prețuri speciale, de la cele mai importante edituri de gen: Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books și mulțialții.
Nu rata întâlnirea cu autorii tăi preferați la numeroasele lansări de carte pregătite pentru tine, discuții și paneluri, dar și sesiuni de Q&A, aprobate de dragonii înțelepți.
Invitatul special al acestei ediții este scriitoarea Ana Maria Negrilă, un nume al SF-ului românesc care îți va dezvălui secretele unei autoare de succes.
Lumile fantastice se extend și dincolo de cărți, așa că îți poți planifica un întreg week-end la #FF8:
Treci pe la standul partenerilor noștri Mercusys și poți pleca acasă încărcat de premii! Intră în competiția de Hearth Stone 1 vs. 1 și câștigă dispositive Mercusys, iar adrenalina acumulată o poți folosi în zona dedicată jocului Jenga. Și nu rata primul router Gigabit al companiei, Mercusys AC12G, expus în premieră pentru publicul din România.
Apoi vino să experimentezi realitatea virtual pusă la dispoziție de cei de la Gateway VR Studio prinJocuri Virtual Reality, dar și boardgames tematice de la Pionul.ro pe care le poți încerca împreună cu prietenii.
Alege obiecte pe care și-a pus amprenta pasiunea pentru SF&Fantasy, gândite special de Noctis Art și WizArt Room, creatorii noștri de fan-art. Sau amulet printate 3D de la ResearchX. Nu o să poți ignora nici stickerele haioase de la Crazy Stickers. Toate acestea fac parte din trusa oricărui #Dragon De Bibliotecă feroce!
Poți să începi să îți pregătești costumul deja, pentru că anul acesta te provocăm la un nou concurs de cosplay! Și nu doar atât: îți pregătim ateliere cu profesioniști în care poți învăța mai multe despre crearea propriului tău personaj pentru cosplay.
Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook  pentru discuții și noutăți marca #FF8
Când: 13-14 aprilie
Unde: Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176)
Program: 11:00 – 19:00
Eveniment marca Bookblog.ro 
Evenimentrealizat cu sprijinul: Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir
Partener: Mercusys

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori