Wednesday, August 15, 2018

Precomanda: Ultimul tren spre Istanbul - O poveste de dragoste în Europa măcinată de Al Doilea Război MondialData aparitiei   7 sept. 2018
Titlu original    Last train to Istanbul
Colectia    Damen Tango
ISBN    978-606-43-0304-2
Cod bara   9786064303042
Autor   Ayse Kulin
Traducator   Cristina Craciun
Format    Paperback
Dimensiuni   130 x 200 mm
Nr. pagini   352

Selva, fiica unui conducator otoman, pleaca la Paris sa inceapa o noua viata cu Rafael, sotul ei, fiul aratos al unui medic evreu. Numai ca Franta e invadata de nazisti.
In timp, cei doi indragostiti aflati in exil descopera ca nimic – nici razboiul, nici politica si nici macar religia – nu poate desface legaturile de familie. Impreuna strabat un continent macinat de conflicte, suspiciuni si violente. In cautarea libertatii, risca tot.

De la Ankara la Paris, Cairo si Berlin, Ultimul tren spre Istanbul este o cuceritoare poveste de dragoste si o lectie despre cum sa-ti urmezi propriul drum.

„Ayse Kulin, una dintre cele mai citite autoare ale Turciei, a scris un roman stralucit folosind metodele romanului istoric. Povestea ei, cuprinzand mai multe fire narative, bogata in personaje, arata o mare abilitate. Te tine cu sufletul la gura pana la sfarsit si merita o ecranizare. Se recomanda calduros!“
Historical Novel ReviewFollow on BloglovinNo comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori