Saturday, May 6, 2017

Romane in curs de aparitie la Editura TREI!


În ape adânci


Nr. de pagini: 432
ISBN: 978-606-40-0114-6
Titlul original: Into the Water
Limba originală: engleză
Traducere de: Camelia Ghioc
Anul apariţiei: 2017

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă

DISPONIBILĂ DIN 24 MAI 2017!


Nel Abbott este moartă. E ultima dintr-un lung șir de femei înghiţite de apele întunecate ale râului.
Sora ei, Jules, e măcinată de regretul că i-a ignorat strigătul de ajutor și are certitudinea că Nel nu s-a sinucis.

Ferește-te de apele liniștite. Nu știi niciodată ce ascund.

"Te întrebi dacă În ape adânci poate fi la fel de bun ca Fata din tren? E și mai bun. O capodoperă." - Clare Mackintosh, autoarea bestsellerului Te las să pleci

Paula Hawkins vine cu un thriller alert, provocator, ce analizează caracterul iluzoriu al emoției și al amintirii, precum și modul tulburător în care trecutul se poate insinua în prezent.

„Fiindcă așa începe: cu înotul vrăjitoarelor – proba de apă. Acolo, la bulboana mea, în acel liniștit colț de paradis aflat la mai puțin de o milă de unde sunt în clipa asta, aici le aduceau, le legau și le aruncau în râu, ca să se scufunde sau să înoate.
Se spune că femeile au lăsat ceva din ele în apă, se spune că apa păstrează ceva din puterile lor, fiindcă de atunci, le-a atras spre țărmurile sale pe cele fără noroc, pe cele disperate, pe nefericite, pe rătăcite. Vin aici ca să înoate cu surorile lor."

Paula Hawkins a lucrat ca jurnalist financiar timp de cincisprezece ani înainte să se dedice literaturii. Primul său thriller, Fata din tren (Editura Trei, 2015), #1 bestseller internațional, a fost publicat în 50 de țări. S-a vândut în peste 20 milioane de exemplare în toată lumea.

Drepturile de ecranizare pentru În ape adânci au fost achiziționate de către DreamWorks Pictures, aceeași companie hollywoodiană care a produs ecranizarea de excepție a romanului Fata din tren.

Răzbunarea ciorilor


Autor: Leigh Bardugo
Titlul original: Crooked Kingdom
Limba originală: engleză
Anul apariţiei: 2017

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă

Romanul Răzbunarea ciorilor de Leigh Bardugo se află pe lista scurtă la CrimeFest Awards, la categoria Best Crime YA Novel.
Cartea va fi publicată în limba română la sfârșitul lunii mai.

Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori