Tuesday, March 28, 2017

Lumea de apoi (Penryn și Sfârțitul lumii #2), de Susan Ee, acum disponibila la Editura Trei in colectia Young Fiction Connection.


Autor: Susan Ee
Nr. de pagini: 392
Titlul original: World After
Limba originală: engleză
Traducere de: Alex Văsieș
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Al doilea volum al trilogiei Penryn și Sfârțitul lumii

În continuarea thrillerului fantasy Îngeri căzuţi, supravieţuitorii apocalipsei îngerilor încearcă să refacă din bucăţi o lume sfâşiată. 
Penryn rătăceşte pe străzile din San Francisco în căutarea surorii sale Paige, care a fost răpită. Dar de ce străzile sunt pustii? Unde e toată lumea? 
Căutarea o conduce direct la planurile secrete ale îngerilor: le ghiceşte motivele şi proporţiile înfiorătoare ale acţiunilor pe care sunt gata să le întreprindă. 
În timpul acesta, Raffe îşi caută aripile. Fără ele nu se poate alătura îngerilor şi nu-şi poate ocupa locul care i se cuvine, acela de lider. Când va trebui să aleagă între a-şi recupera aripile şi a o ajuta pe Penryn să supravieţuiască, oare ce soluţie va găsi?

“Lumea de Apoi se citeşte pe nerăsuflate... Penryn, curajoasa eroină, face acum parte din Rezistenţă şi trebuie să înfrunte noua realitate. Pur şi simplu fabulos.” - Star Magazine

“Alert, ingenios, sofisticat… Pe placul celor pasionaţi de Jocurile Foamei şi Amurg.” - The Guardian

“Merită să fie un hit. Plin de acţiune şi răsturnări de situaţie, Lumea de Apoi îi va încânta chiar şi pe cei care sunt reticenţi la genul science-fiction.” - Sunday Mirror

“Raffe e absolut fascinant, iar Penryn are o forţă incredibilă.” - Dublin Evening Herald

Susan Ee e pasionată de science-fiction, fantasy și horror, mai ales dacă au un strop de romance. O vreme a fost avocat, dar adoră să fie scriitoare, pentru că această meserie îi descătușează imaginația. 
Cărţile sale au fost traduse în peste douăzeci de limbi, iar filmele sale de scurt-metraj au fost prezentate la festivaluri importante. Trilogia Penryn şi Sfârşitul lumii este bestseller USA Today.

De aceeaşi autoare, la Editura Trei a mai apărut Îngeri căzuţi.

Cartea Intai:


Autor: Susan Ee
Nr. de pagini: 344
Titlul original: Angelfall
Limba originală: engleză
Traducere de: Mircea Pricăjan 
Anul apariţiei: 2016
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Primul volum al trilogiei Penryn și Sfârșitul lumii

Au trecut șase săptămâni de când Îngerii Apocalipsei au coborât pe Pământ pentru a distruge lumea modernă. Bandele de răufăcători sunt stăpânii zilei, iar spaima și superstițiile cei ai nopții.

Când îngerii războinici răpesc o fetiță neajutorată, sora ei Penryn, în vârstă de șaptesprezece ani, e hotărâtă să facă orice să o salveze.

Orice, în afară de a încheia un pact cu un înger inamic.

Împreună cu Raffe, un luptător rănit și fără aripi, pe care îl salvează, Penryn pornește într-o călătorie plină de pericole pentru a-și regăsi sora și în timpul căreia cei doi protagoniști trebuie să se sprijine unul pe celălalt ca să poată supraviețui.

"Acțiune, ritm alert, scene terifiante: Îngeri căzuți e o carte pe care trebuie să o citiți." Entertainment Weekly

"Îngeri căzuți are tușe realiste, viziuni de coșmar, personaje bine construite, atmosferă și o scriitură puternică." Publishers Weekly

Susan Ee a mâncat mezze în cetatea veche a Ierusalimului, a făcut surf în apele calde ale Costa Ricăi și și-a prezentat filmul de scurt-metraj la un festival important. Toată viața a fost pasionată de science-fiction, fantasy și horror, mai ales dacă au un strop de romance. O vreme a fost avocat, dar adoră să fie scriitoare pentru că această meserie îi descătușează imaginația.


Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori