Friday, March 17, 2017

Editura Nemira lansează Serile Nautilus - evenimente dedicate fanilor SF&FEditura Nemira lansează Serile Nautilus – evenimente lunare dedicate iubitorilor de science fiction & fantasy la care participă via skype scriitori publicați în colecția Nautilus.

Ana Nicolau, coordonatorul colecției Nautilus, va fi moderatorul evenimentelor.

Prima întâlnire are loc luni, 20 martie, de la ora 19.00, la librăria Humanitas de la Cișmigiu, cu scriitorul Ernest Cline, autorul romanelor Ready Player One și Armada.

Următoarea ediție a Serilor Nautilus are loc luni, 24 aprilie, cu îndrăgita autoare de romane fantasy Robin Hobb.

Intrarea la eveniment se face pe baza unei rezervări aici.


Carteaperfectăpentru geeks șiiubitori de science fiction, romanul de debut al lui Ernest Cline, Ready Player One cuprinde referinţe la jocuriprecumEverquestsau World of Warcraft, darşi la filmeşiseriale cult, printre care Star Trek, Back to the Future şi Star Wars. Cartea a avutun mare succesși va avea parte de o ecranizare marca Steven Spielberg, în 2018, cu un scenariuscris de autor. Armada, celde-aldoilea roman al lui Cline, păstreazăaceeașinotă de cultură pop, dar adaugă la poveste un atacextraterestruiminent.


Ernest Cline s-a născutîn Ohio pe 29 martie 1972. Romancier, scenaristși performer, s-a dedicatarteiîncădincopilărie, a participat la numeroaseconcursuriși la multeproiecte. Ready Player One, romanulsău de debut, a apărutînanul 2010 înAmerica, iar Warner Bros a achiziționatdrepturile de adaptarepentrumareleecran, Ernest Clineurmând sa scriescenariul. Armada, continuareaprimei sale cărți, a apărutînanul 2015 la aceeașiediturăamericană, drepturile de ecranizarefiindcumpăratede UniversalPictures.

Follow on Bloglovin


No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori