Monday, February 20, 2017

"Fata cea bună" de Mary Kubica - în această primăvară în noua colecție internațională Herg Benet Passport.



Traducere de Cristina Nemerovschi
Autor: Mary Kubica.


Am tot urmărit-o în ultimele câteva zile. Știu de unde își face cumpărăturile, cunosc spălătoria ei preferată, am aflat unde lucrează. Nu i-am vorbit până acum. N-aș putea să-i recunosc timbrul vocii. Încă nu știu ce culoare au ochii ei sau cum arată când este îngrozită. Dar urmează să aflu.

Într-o seară, Mia Dennett intră într-un bar unde ar trebui să se întâlnească cu iubitul ei, cu care are o relație complicată. Când acesta nu apare, Mia pleacă alături de un străin enigmatic. La prima vedere, Colin Thatcher pare o alegere perfectă pentru o aventură de o noapte. Dar să ajungă acasă la Colin se va dovedi cea mai cumplită greșeală pe care Mia a făcut-o vreodată. Când Mia dispare, mama ei, Eve, și detectivul Gabe Hoffman nu se vor da în lături de la nimic pentru a o găsi și a o aduce acasă. Dar niciunul dintre cei doi nu ar fi putut să prevadă complicațiile emoționale care într-un final le vor distruge lumea în care au trăit până atunci. Cu stilul unui thriller captivant și tensionat, “Fata cea bună” este un puternic roman de debut care îți arată că în familiile perfecte nimic nu este ceea ce pare la prima vedere.

“Un debut ca un roller coaster întortocheat. Fanii romanului Fata dispărută vor adora la fel de mult și această poveste!” (Lisa Gardner)

“Debutul spectaculos al lui Kubica va încuraja comparațiile cu Fata dispărută.” (Publishers Weekly)

“Acest debut excelent se citește pe nerăsuflate și este de recomandat fără rezerve!” (Library Journal)

“Thrillerul cu care debutează Kubica îi va face pe cititori să se întrebe ce se întâmplă cu adevărat până la ultimele pagini.” (Booklist)


No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori