Saturday, January 28, 2017

Renegatul (Seria Rebeliunea #2) de ROBYN YOUNG, acum in precomanda la Editura Nemira


Data aparitiei 10.02.2017
Titlu original Renegade
Colectia Suspans
Autor Robyn Young
Traducator Laura Ciobanu
Format Paperback
Dimensiuni 130x200 mm
Nr. pagini 608
Editura Nemira


Regele Edward al Angliei se indreapta spre Scotia, hotarat sa o cucereasca. 
Un singur om ii sta in cale. 
Robert Bruce e hotarat sa ajunga el insusi pe tronul Scotiei. Dar si altii ravnesc la coroana si se coalizeaza impotriva lui. El e oricand gata sa moara pe campul de lupta. Si totusi, ce sacrificii trebuie sa mai faca pentru a-si atinge scopul?

„Cele mai bune romane istorice nu doar recreeaza trecutul, ci sunt relevante pentru prezent. Robyn Young are talentul de a gasi teme de rezonanta.” - The Big Issue

Cartea I


Data aparitiei 15.03.2016
Titlu original Insurrection
Colectia Suspans
Autor Robyn Young
Traducator Laura Ciobanu
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 672
Editura Nemira 


Regele Scotiei a murit. Nobilii se lupta pentru putere, fara sa stie ca Edward al Angliei are planurile lui. Inspirat de o straveche profetie, viseaza de ani intregi la o cucerire nemiloasa, care va schimba soarta englezilor pentru totdeauna.

Pe acest teritoriu divizat, intr-o familie macinata de ambitii si tradari, traieste un baiat care se indreapta in forta spre maturitate. Drumul lui nu va fi niciodata simplu: va sluji dusmanul si-si va trada prietenul inainte de a-si gasi propria cale.

Dar Destinul i-a pregatit ceva.

Il cheama Robert Bruce si povestea lui incepe in Rebeliunea.

„Robert Bruce este conturat cu mare versatilitate, personajul indepartandu-se de portretul consemnat in istorie. Rebeliunea e o lectura extraordinara.“ - Fantastic Book Review

„Scenele de lupta sunt senzationale.“ - Daily Tel




Robyn Young
s-a nascut in Oxford, Anglia, in 1975. Autor de romane istorice a caror actiune este plasata in Evul Mediu, Robyn Young a studiat la Universitatea Sussex din Brighton, unde a obtinut diploma de master in scriere creativa. In 2006 a publicat primul volum din trilogia Fratia Templierilor, Anima Templi, urmat in 2007 de Crusade si in 2008 de Requiem (in pregatire la Editura Nemira).






Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori