Monday, October 31, 2016

Vrajitoarea Adevarului (Seria Taramul Vrajitorilor #1) de SUSAN DENNARD, in precomanda la EDITURA NEMIRA!
Data aparitiei: 11.11.2016
Titlu original: Truthwitch
Colectia: Young Adult
Autor: Susan Dennard
Traducator: Andreea Florescu
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 496
Numar volume: 1
Editura Nemira


Sinopsis:
In Taramul Vrajitorilor magia e de multe feluri si peripetiile la fel. Cel mai bine stiu asta doua fete.

Safiya e Vrajitoare a Adevarului si poate deosebi minciuna de adevar. Magia ei are aceasta capacitate, pentru care multi nobili ar fi in stare sa ucida. Asa ca ea trebuie sa-si tina ascuns acest har pentru a nu fi un pion in lupta dintre imperii.


Iseult e Vrajitoare a Firului si vede legaturile invizibile dintre vieti, dar nu si pe cele ale propriei inimi. Prietenia cu Safiya o impinge pe un drum aventuros.

Cele doua prietene vor doar sa-si traiasca viata, dar asupra Taramului Vrajitorilor se abate razboiul. Cu ajutorul printului Merik si infruntandu-l pe Vrajitorul Sangelui, se lupta cu imparati, printi si mercenari, capabili de orice ca sa puna mana pe Vrajitoarea Adevarului.


„O poveste dinamica si o lume magica imaginata in detaliu. Descrierile ample, portretele patrunzatoare si actiunea care uneori iti taie respiratia vor tine cititorii cu sufletul la gura.“ - Publishers Weekly

Despre autor:
Susan Dennard s-a nascut pe 25 februarie 1984 in Georgia SUA. A studiat statistica, apoi a urmat studii aprofundate de biologie marina la Great Lakes Institute for Environmental Research din Windsor, Ontario. Din anul 2009, cand a inceput documentarea pentru a scrie o teza de doctorat si i s-a alaturat sotului ei in Europa, a inceput sa scrie beletristica. A debutat in 2012 cu romanul Something Strange and Deadly, primul volum dintr-o trilogie. Vrajitoarea Adevarului, prima parte din seria Tinutul Vrajitorilor, a aparut in ianuarie 2016, si a devenit imediat bestseller New York Times.Urmatorul volum urmeaza sa fie publicat in anul 2017.Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori