Tuesday, July 19, 2016

In luna iulie la ProVideo.ro





Batman vs. Superman: Zorii dreptății

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

Regie: Zack Snyder
Distributie: Ben Affleck, Henry Cavill
Gen: Actiune, Aventuri, SF, Fantastic
Format: DVD, Blu-ray, 3DBD




Seria Divergent: Allegiant 

După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă și să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire. Pentru a supraviețui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, puterea de sacrificiu și iubirea. 

Regie: Robert Schwentke 
Distributie: Zoë Kravitz, Theo James, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller, Maggie Q 
Gen: Actiune, SF 
Format: DVD, Blu-ray 



Zootropolis

Zootropolis- gigantica metropolă unde totul pare posibil 
În oraşul animal Zootopolis, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. 
Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

Regie: Rich Moore, Jared Bush, Byron Howard
Distributie: Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, Shakira
Gen: Animatie, Actiune, Aventuri
Format: DVD




Midnight Special: Puteri Misterioase

Alton e un băiat de opt ani care are niște abilități extraordinare, însă acestea îl transformă în ținta unei secte de extremiști religioși, conduși de Calvin Meyer. Roy, tatăl lui Alton, este disperat să-și protejeze fiul și încearcă să-l ducă într-o ascunzătoare secretă. Roy e ajutat de complicele său Lucas și de Sarah, fosta soție. Cei patru fugari sunt vânați și de o forță guvernamentală, condusă de Paul Sevier, care vrea de asemenea să folosească abilitățile lui Alton

Regie: Jeff Nichols
Distributie: Adam Driver, Kirsten Dunst, Michael Shannon
Gen: Drama, SF
Format: DVD, Blu-Ray



Eye In The Sky: Razboiul Dronelor

Col. Katherine Powell (Helen Mirren) este un ofiter britanic aflat la comanda unei operatiuni strict secrete care implica folosirea unor drone pentru identificarea si capturarea unor teroristi din Kenya. Cu ajutorul supravegherii de la distanta si a informatiilor primite de la agentii din teren, Powell va descoperi ca tintele operatiunii planuiesc un atac sinucigas cu bomba. Din acel moment, misiunea isi va schimba obiectivul din capturare in eliminare. Pilotul american Steve Watts (Aaron Paul) este pe cale sa execute misiunea de bombardare a casei in care se afla teroristii. Langa aceea casa, o fata de noua ani este in pericol sa isi piarda viata daca tinta va fi lovita. Acest fapt va declansa o serie de dispute internationale la cel mai inalt nivel. Cu o distributie de exceptie care ii mai include pe Alan Rickman, Barkhad Abi si Jeremy Northam, Eye In The Sky: Razboiul Dronelor este un thriller politic plin de suspans in care regizorul Gavin Hood și scenaristul de Guy Hibber ne expun implicatiile politice, morale si personale ale razboiului modern.

Regie: Gavin Hood
Distributie: Helen Mirren, Alan Rickman, Aaron Paul
Gen: Drama
Format: DVD



Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri-editia extinsa

„Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri” aduce o incheiere de proportii epice pentru aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si Compania Piticilor. 

Piticii din Erebor si-au recastigat bogatia vasta a tarii lor natale, dar acum trebuie sa suporte consecintele de a-l fi dezlantuit pe teribilul Dragon, Smaug, asupra barbatilor, femeilor si copiilor fara aparare din Orasul de pe Lac.
Regele de sub Munte, Thorin Oakenshield, sacrifica prietenia si onoarea in cautarea legendarei pietre Arken. Neputand sa-l ajute pe Thorin sa vada lucrurile rational, Bilbo este determinat sa faca o alegere disperata si primejdioasa, nestiind ca pericole si mai mari se afla inainte.

Regie: Peter Jackson
Distributie: Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch
Gen: Aventuri, Fantastic
Format: DVD, Blu-Ray, BD3D



Follow on Bloglovin


No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori