Friday, June 17, 2016

NOU la Editura RAO!


Traducator: Lingua Connexion
Domeniu de editare: fantasy
Nr. Pagini: 416
Pret: 44.99lei


Oriunde mergea Eureka, era şi el acolo: Ander, un băiat blond şi misterios care îi spunea că e în pericol. Acesta ştia lucruri despre Eureka pe care fata încă nu le cunoştea, dar nu şi cel mai întunecat secret al ei: din clipa în care îşi pierduse mama în urma unui accident ciudat, Eureka îşi dorea să fi murit la rândul ei. Avea puţine lucruri la care ţinea cu adevărat: doar pe prietenul ei, Brooks, şi nişte amintiri de familie - un medalion, o piatră misterioasă şi o carte veche despre o fată care a avut inima frântă şi a plâns atât de mult, încât a scufundat un întreg continent sub apa mării. Dar şi Ander avea secretele lui. Povestea devine de-a dreptul obsedantă, iar viaţa Eurekăi, mai întunecată decât şi-ar fi închipuit vreodată.

***


Traducator: Lingua Connexion
Domeniu de editare: fantasy
Nr. Pagini: 224
Pret: 35.99lei


După ce i-a eliberat accidental pe zei din captivitatea lor de pe Muntele Olimp, Helen Hamilton împreună cu prietenii ei trebuie să stingă setea de sânge şi de război a acestora, care amenin?ă să cuprindă întreaga lume. Însă furia zeilor este dezlăn?uită, iar timpul se scurge în defavoarea muritorilor. Cum via?a băiatului pe care îl iubeşte, Lucas Delos, atârnă de un fir de păr, iar grupul ei de prieteni cunoaşte o scindare neaşteptată, Helen se vede nevoită să facă fa?ă de una singură acestei confruntări şi, de asemenea, să decidă cui îi va oferi inima ei - lui Lucas sau unui eventual Tiran, Orion.

***


Traducator: Lingua Connexion
Domeniu de editare: thriller
Nr. Pagini: 448
Pret: 35.99lei


Bazată pe relatări exclusive direct de la sursă, 13 ore descrie pentru prima dată sângerosul atac, pierderile tragice şi faptele eroice de la Sediul Misiunii Speciale a Departamentului de Stat al SUA şi de la baza CIA din apropiere, numită Anexa, din Benghazi, Libia. Lucrarea relatează o poveste adevărată, nespusă până în prezent, despre ceea ce s-a întâmplat în cele 13 ore ale acestui atac mârşav.

***


Traducator: Lingua Connexion
Domeniu de editare: romance
Nr. Pagini: 384
Pret: 39.00lei


Un doctor pregăteşte o poţiune din flori de ciumăfaie, cu scopul de a-i otrăvi pe soldaţii din garnizoana franceză din Saigon. Bazat pe povestea reală a Conspiraţiei Otrăvirii din Hanoi, din 1908, romanul prezintă întâmplări care traversează tot peisajul vietnamez. Poveştile din roman - poveştile familiei lui Yasuko Thanh - promit o abordare poetică, fantastică, plină de umor negru a preţului plătit pentru răzvrătire, precum şi a încurcăturilor iubirii într-o perioadă în care condiţiile istorice nu fac decât să complice dragostea. Intriga este presărată cu evenimente istorice care fac mai mult decât să contureze personaje individuale, iar epoca în sine devine o metaforă pentru călătoria de autocunoaştere a personajelor. Explorând ramificaţiile dominaţiei coloniale, romanul lui Yasuko Thanh analizează o căsnicie ale cărei procese dovedesc ce înseamnă să fii om într-o perioadă în care dorinţele sunt persecutate şi idealismul îşi urmează cursul doar pe aleile din spate.

***


Traducator: Cristina Tripon
Domeniu de editare: thriller
Nr. Pagini: 384
Pret: 39.00lei


Când Win, prietenul lui Ari, moare, ea îşi cumpără o vrajă care îi şterge amintirile despre el. Dar vrăjile au preţul lor. Uneori se dezlănţuie un adevărat vârtej de conexiuni ascunse şi primejdioase. Aşa se întâmplă cu Ari şi prietenii ei. Spusă din patru perspective diferite, povestea din romanul acesta tulburător împleteşte trecutul şi prezentul într-un suspans narativ care dezvăluie adevărul din spatele unei teribile tragedii.


Follow on Bloglovin

3 comments:

Unknown said...

Primele doua coperti sunt absolut fantastice! ❤️❤️❤️

alexa ioana said...

dintre toate cartile, doar 13 ore ma atrage cu adevarat. celelalte nu sunt chiar pe gustul meu si nici nu am auzit foarte multe despre ele

Unknown said...

Ma plimbam ieri pe Elefant si am dat peste Lacrima si Profetia. Am ramas socata, cu cateva zile inainte imi cumparasem volumul 2 din Predestinati si acum deja am parte de volumul 3.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori