Thursday, June 9, 2016

Înainte să te cunosc de Jojo Moyes, acum in precomanda!Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.

Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.
Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire."

„O narațiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare. O lectură extraordinară.”  - Daily Mail


Follow on Bloglovin

3 comments:

alexa ioana said...

am auzit multe lucruri bune despre aceasta carte si stiu ca multi o asteapta cu sufletul la gura, dar chiar si asa, pe mine nu a reusit sa ma convinga. prefer cartile cu mai mult suspans si cu persoanje care ies in evidenta :D

Unknown said...

In ultima perioada cartea asta a fost "vehiculata" atat de mult, incat am devenit extrem de curioasa in privinta sa.

Unknown said...

Deja am vazut cartea asta peste tot, e genul de lucru de care dai oriunde te-ai uita. Cred ca ii voi da o sansa doar sa vad ce e cu nebunia asta.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori