Saturday, May 21, 2016

NOU la Editura TREI!


Nr. de pagini: 592
Titlul original: Six of Crows
Limba originală: engleză
Traducere de: Laurențiu Dulman 
Anul apariţiei: 2016
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă

De la autoarea celebrei Trilogii Grisha

#1 New York Times Bestseller
#1 USA Today Bestseller

Șase proscriși periculoși
O misiune imposibilă

Ketterdam: un centru înfloritor al comerţului internaţional, unde poţi găsi orice dacă eşti dispus să plăteşti preţul – şi nimeni nu o ştie mai bine decât Kaz Brekker, un hoţ de geniu. Lui Kaz i se propune să dea o lovitură extrem de periculoasă, care l-ar putea face putred de bogat. Dar nu poate să acţioneze de unul singur…

Așa că iată care este banda lui:

Un condamnat însetat de răzbunare.

Un trăgător împătimit de jocurile de noroc.

Un fugar cu un trecut privilegiat.

O spioană poreclită Fantoma.

O Sfâşie-Inimi care îşi foloseşte puterea ca să supravieţuiască într-un cartier rău famat.

Un hoţ cu darul evadărilor imposibile.

Kaz şi echipa lui sunt singurii care pot împiedica distrugerea întregii lumi – dacă nu se ucid mai întâi între ei.

„Banda celor șase ciori conține toate elementele pentru a-i captiva pe cititori: un lider viclean care are un plan pentru fiecare ocazie, situații-limită, o echipă războinică de proscriși pricepuți, o intrigă complicată și, pe alocuri, o tensiune insuportabilă." -Publishers Weekly

„Se citește pe nerăsuflate: o poveste despre o bandă multi-etnică formată din inadaptați foarte diferiți, dar care împreună alcătuiesc o familie." - Kirkus Reviews

Leigh Bardugo s-a născut la Ierusalim, a crescut în Los Angeles şi a absolvit Universitatea Yale. A lucrat în publicitate, jurnalism şi, mai recent, s-a specializat în make-up şi efecte speciale. În prezent, locuieşte şi scrie la Hollywood. Este membră a trupei Captain Automatic.
De aceeaşi autoare, la Editura Trei au apărut volumele Trilogiei Grisha: Regatul Umbrelor, Regatul Furtunilor și Regatul Luminilor.

„Imaginând ceea ce ar fi putut fi niște personaje tipice pentru adult fiction – singuraticul, rebelul, marginalul, uneltitorul – Leigh Bardugo a creat eroi convingători și dinamici. Ce provocare să se întoarcă la lumea pe care a construit-o în Trilogia Grisha!" - School Library Journal

***

Autor: Lee Child
Nr. de pagini: 504
Titlul original: Make Me
Limba originală: engleză
Traducere de: Constantin Dumitru-Palcus 
Anul apariţiei: 2016
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă

„Reacher e un personaj de legendă… Unul dintre cei mai originali și mai seducători eroi de pop-fiction." The Washington Post

Cine s-ar fi gândit că simplul fapt de a coborî dintr-un tren într-o mică localitate din America te poate arunca într-o aventură pe viață și pe moarte?

Jack Reacher sigur nu asta a anticipat atunci când a ales să coboare din tren la Mother’s Rest. Dar lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, iar mica așezare agricolă se va dovedi a fi locul unor crime înfiorătoare, bine tăinuite de comunitatea locală.

O simplă coincidență îi aduce împreună pe Jack Reacher și pe Michelle Chang, care pornesc pe urmele întortocheate ale afacerii din Mother’s Rest; fir cu fir, cei doi descâlcesc ițele încurcate, dar ceea ce vor descoperi în final va întrece până și cele mai sumbre așteptări și temeri, arătându-le fața uneori cumplită a naturii umane.

"Îmi place Lee Child!" - Haruki Murakami

"Reacher, care şi-a câştigat de mult o imagine de legendă, e, la urma urmei, o fiinţă omenească... Lee Child povesteşte magistral: precis, laconic, încărcat de tensiune." - Evening Standard

Fostul poliţist militar Jack Reacher este antieroul perfect: tare ca granitul, dar cu o minte şi o conştiinţă pe măsură. Reuşeşte să vadă ceea ce multora le scapă şi e dispus să facă orice e necesar ca să-şi ducă misiunea la bun sfârşit. Fiecare volum din seria pasionantă creată cu inteligenţă de Lee Child îl poartă pe luptătorul rătăcitor într-o nouă aventură, astfel încât poţi să începi lectura cu oricare carte, inclusiv cu ultima lui bijuterie, Convinge-mă!.

Avertisment: după ce l-ai cunoscut pe Jack Reacher, vei deveni dependent, aşa că fii pregătit!

Lee Child (pseudonimul lui Jim Grant) a urmat acelaşi liceu unde a studiat şi J.R.R. Tolkien şi a făcut studii de Drept la Sheffield. A intrat apoi în televiziune, unde a fost director de imagine timp de 18 ani.
Killing Floor (Capcana Margrave), prima carte din seria Jack Reacher (ajunsă la 20 de titluri), s-a bucurat de un succes uriaş încă de la apariţie. Personajul lui Lee Child este un fost ofiţer din poliţia militară a Armatei Statelor Unite care cutreieră ţara având slujbe dintre cele mai ciudate şi investigând cazuri dubioase şi complicate.

Versiunea cinematografică a seriei, Jack Reacher, a fost lansată în decembrie 2012, avându-l pe Tom Cruise în rolul principal.
La Editura Trei, de acelaşi autor, au apărut Ghinioane și încurcături, Personal, Urmărit şi Să nu te întorci niciodată!.

***

Nr. de pagini: 264
Titlul original: Taint
Traducere din engleză: Cristina Buzoianu
Anul apariţiei: 2016
Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape

Educație sexuală pentru neveste

ÎN CLIPA ASTA, PROBABIL VĂ ÎNTREBAȚI DOUĂ LUCRURI:

Cine sunt eu? Și ce naiba căutați voi aici?

Să începem cu întrebarea cea mai simplă:

SUNTEȚI AICI, DOAMNELOR, PENTRU CĂ HABAR N-AVEȚI SĂ V-O TRAGEȚI.

Și cine sunt eu?

Sunt Justin Drake. Și transform nevestele în târfe.

IAR ACUM… CU CINE ÎNCEPEM?

Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice și împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație.

Aflați povestea seducătoare și provocatoare a unui bărbat care le învață pe femei tot ce trebuie să știe ca să-și facă partenerii fericiți în pat… și în același timp să-și împlinească fanteziile cele mai îndrăznețe.


Follow on Bloglovin



4 comments:

Unknown said...

Le vreau pe toate TREI in biblioteca mea. :D

alexa ioana said...

trei carti absolut delicioase, trei genuri diferite, dar care ma atrag in egala masura
nu am cuvinte ca sa exprime cat de mult ma bucur ca exista o astfel de editura.

Unknown said...

Same. Trei si Epica sunt favoritele mele. Niciodata nu ma dezamagesc si intotdeauna vin cu noutati.

alexa ioana said...

la mine Trei si Leda (pentru faptul ca au tradus atat de multe serii bune in trecut)
si Rao imi plac, au niste carti foarte bune traduse, dar am impresia ca merg mai greu..

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori