Monday, March 28, 2016

Bunul Dinozaur, din 29 martie, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.


Ești pregătit să te întorci 150 de milioane de ani în trecut?

ProVideo.ro lansează noua animație Disney Pixar Bunul Dinozaur pe suport DVD. Filmul va fi disponibil din 29 martie în toate magazinele de specialitate şi marile centre comerciale din ţara la preţul recomandat de 52.9 lei.

"Bunul Dinozaur este o poveste amuzantă și interesantă care îl are în centrul ei pe Arlo, un Apatosaur foarte energetic și cu inimă mare. După o serie de evenimente nefericite Arlo este nevoit să-și părăsească familia și să-și croiască singur drum în lume. Pe durata călătoriei el își va face un prieten neobișnuit, în persoana unui om și împreună cei doi vor trece printr-o serie de aventuri misterioase ce îi va face să descopere puterea de ași înfrunta propriile temerile și de a merge mai departe”

INSERT DVD: Fiecare DVD are inserat un voucher de acces gratuit Dino Park Rasnov, la unul unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, care se întinde pe o suprafaţă totală de 1,4 hectare.

 Pro Video este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avand ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.


Follow on Bloglovin

1 comment:

Unknown said...

Nu am mai vazut de mult o animatie. Chiar m-a luat dorul. :))

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori