Thursday, January 21, 2016

REGINA ROSIE de Victoria Aveyard, acum in PRECOMANDA la Editura Nemira!


Data aparitiei: 29.01.2016
Titlu original: Red Queen
Colectia: Young Adult
Autor:Victoria Aveyard
 Traducator: Shauki Al-Gareeb
Format: Paperback
Dimensiuni:130 x 200 mm
Nr. pagini: 472
Editura Nemira


Detalii:
Lumea lui Mare Barrow este impartita prin sange: cei cu sangele comun, Rosu, ii servesc pe cei cu sange Argintiu – elita societatii, cei care sunt dotati cu puteri supraumane. Mare face parte din Rosii, si-si duce traiul de e o zip e alta, ca hot intr-un mic sat de la tara, pana cand destinul o aduce in fata unui tribunal de-al Argintiilor. ├Änainte regelui, printesei, si tuturor nobililor, ea descopera ca are puteri nebanuite.

Ca sa ascunda adevarul, regele o forteaza sa minta si sa joace rolul unei printese argintii pierdute, si o promite drept mireasa unuia dintre fii lui. Pe masura ce Mare patrunde si mai adanc in lumea Argintiilor, ea risca totul si isi foloseste noua pozitie pentru ai ajuta pe cei din Garda Stacojie, un grup de rebeli Rosi. O miscare gresita ii poate aduce moartea, dar in jocul periculos in care a intrat, singura certitudine este tradarea.


"O lume volatila si o eroina fara egal." - Booklist

"Un thriller plin de imaginatie, in care iubirea si revolutia se ciocnesc, iar puterea si justitia sunt intr-o lupta pe viata si moarte. N-o veti putea lasa din mana." - USA Today


Follow on BloglovinNo comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori