Friday, January 22, 2016

ORASUL FOCULUI CERESC (Instrumente Mortale, cartea a 6-a) de Cassandra Clare, acum in librarii!


TIP COPERTĂ: HARDCOVER
FORMAT: 15 X 23 CM
EDITURA: CORINT
AN APARIȚIE: 20/01/2016
NUMĂR PAGINI:624
 TRADUCERE: CRISTINA JINGA


Întunericul s-a pogorât asupra lumii vânătorilor de umbre. Haosul şi distrugerea îi copleşesc pe nefilimi în vreme ce Clary, Jace, Simon şi prietenii lor se mobilizează pentru a înfrunta cel mai mare rău cu care au avut vreodată de-a face: fratele lui Clary, Sebastian Morgenstern.
Cu ajutorul Pocalului Infernal, el transformă vânătorii de umbre în creaturi de coşmar, distrugând familii şi pe oamenii care se iubesc, pe măsură ce armata lui de întunericiţi creşte. Nimic din această lume nu îl poate înfrânge pe Sebastian… dar dacă vânătorii de umbre ar ajunge pe tărâmul demonilor, ar putea avea o şansă… Se vor pierde vieţi, iubiri vor fi sacrificate, şi întreaga lume se va schimba.
Cine va supravieţui finalului exploziv?

„Oraşul Focului Ceresc este una dintre acele cărţi pe care o păstrezi în inimă mult timp după ce ai terminat-o.” — The Guardian

„Seria INSTRUMENTE MORTALE constituie o combinaţie rară de intrigă extrem de complicată şi alertă cu ample digresiuni în vieţile emoţionale ale unor personaje pe care am ajuns să le îndrăgim… Inteligentă, amuzantă şi epică – o serie care creează dependenţă.” — Locus

In serie:
Follow on Bloglovin


1 comment:

Unknown said...

Nu am citit seria Instrumente mortale, insa a ajuns atat de populara incat ma gandesc serios sa o incep si eu. Ce fain ca sunt 6 carti, nu voi avea timp sa ma plictisesc.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori