Friday, October 2, 2015

PRECOMANDA acum la Editura Nemira - Temeraire: Imperiul de fildes de NAOMI NOVIK


Data aparitiei: 16.10.2015
Titlu original: Empire of Ivory
Colectia: Young Adult
Autor: Naomi Novik
Traducator: Laura Bocancios
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 416
Editura Nemira 

Pret Vechi: 34,90 lei
Pret redus: 24,43 lei


Detalii:
Temeraire: Cartea a IV-a

Oastea Maiestatii Sale trebuie sa lupte. Dragonii zburatori si capitanii lor apara neinfricati granitele Angliei, infruntand soldatii lui Napoleon Bonaparte. In plus, apare si o epidemie de origine necunoscuta, iar suferinzii intra in carantina. Numai Temeraire si cativa dragoni nou recrutati raman neatinsi de molima. Alaturi de capitanul Laurence, Temeraire porneste spre Africa, unde s-ar putea afla leacul misterios. Nu au timp de pierdut si nu stiu ce le rezerva soarta suferinzilor care spera sa supravietuiasca.

„A patra carte din seria de succes Temeraire ne invita sa descoperim alte continente, purtandu-ne pe aripile unei povesti ce cucereste orice cititor.“ - The Washington Post

„Numarandu-se printre cei mai talentati scriitori din vremea noastra, Naomi Novik a inventat unul dintre cei mai fascinanti dragoni din toata literatura lumii, un dragon de neuitat.“ - The New York Times


 

Despre autor:
Naomi Novik s-a nascut in 1973, la New York, intr-o familie de imigranti polonezi. A studiat literatura engleza la Universitatea Brown, pe care a absolvit-o in 1995. A urmat un masterat in informatica la Universitatea Columbia si a lucrat o vreme ca programator. Scris in doar doua luni, la inceputul anului 2004, primul ei roman, Dragonul Maiestatii Sale, care deschide seria Temeraire, a fost publicat in martie 2006. A fost urmat de Throne of Jade (Tronul de jad), Black Powder War, Empire of Ivory (2007) si Victory of Eagles (2008) (in pregatire la Editura Nemira). In iulie 2010 va aparea Tongues of Serpents, dupa care sunt proiectate inca trei volume. In anul 2007, Naomi Novik a obtinut Premiul John W. Campbell pentru cel mai bun tanar autor, precum si premiile Compton Crook si Locus, pentru cel mai bun roman de debut. In acelasi an, a fost nominalizata si pentru Premiul Hugo. Cartile sale au fost traduse in 23 de limbi si vandute in milioane de exemplare. Inca din anul 2006, Peter Jackson, cunoscutul regizor al trilogiei Stapanul inelelor, a achizitionat drepturile de adaptare cinematografica pentru seria Temeraire. Naomi Novik locuieste in Manhattan, impreuna cu sotul ei, scriitorul si editorul Charles Ardai, si cu un numar impresionant de computere – opt pana in prezent.


Follow on Bloglovin

2 comments:

Unknown said...

Nu am auzit de seria aceasta până acum, dar o să mi le iau pe toate. :o3

Fee Roberts said...

I love the covers, but I only speak English so I don't know what these books are called. Are they printed in English also?

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori