Tuesday, September 1, 2015

The 5th Wave Movie Trailer



Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan (Chloe Moretz) încearcă să supraviețuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populația și a dus omenirea înapoi la Epoca de piatră.



Romanul Al cincilea val de Rick Yancey este aparut in Romania la Editura Art.


O invazie extraterestră distruge omenirea în patru Valuri succesive de nenorociri. Dar Al Cincilea Val este cel mai periculos, pentru că de data asta puţinii pământeni rămaşi în viaţă nu ştiu nici măcar ce îi ameninţă, cu atât mai puţin cum să înfrunte pericolul. Cassie, o adolescentă curajoasă de 16 ani, are o singură dorinţă: să îşi salveze frăţiorul – iar pentru asta nu se dă în lături de la nimic. 

Înaintea atacului, Ben Parish era un băiat obişnuit, dintr-un liceu obişnuit. Acum este soldat şi se vede obligat să aleagă între a avea încredere şi a deznădăjdui, între a se supune şi a se răzvrăti, între a-şi face datoria şi a-şi salva prietenii, între viaţă şi moarte.

Romanul lui Rick Yancey este diferit de orice carte sau film despre extratereştri la care vă puteţi gândi. Al Cincilea Val este cu mult mai înspăimântător. Poate pentru că pare atât de plauzibil. Mai aproape de noi decât am vrea să credem. Un roman fascinant, îndrăzneţ, o capodoperă a SF-ului modern.

Follow on Bloglovin

6 comments:

Maria said...

Waaa,abia astept sa vad filmul xD

Unknown said...

Woah! Am cartea de vreo două săptămâni, ar trebui să mă apuc de ea.

Unknown said...

Maria, ai citit cartea? Ceva păreri? :D

Unknown said...

aoleu aoleu aoleu aoleu aoleu in sfarsiiiiiit ;_; *heavy breathing* sper sa nu devieze prea mult pe langa carte :-s

Lupu Diana said...

vaaai, inseamna ca trebuie sa ma grabesc sa citesc cartea, o am de ceva timp pe lista de lectura, dar numai nu imi fac timp pentru ea :D

Unknown said...

La fel și la mine, Diana. Vreau de mult să o citesc, dar ajung cam greu la ea.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori