Thursday, September 3, 2015

Nou la Editura Leda: Cascada Soaptelor de Elizabeth Langston


Traducere: Carmen Ion 
Nr pagini: 400 
Format: 13x20 cm 
Aparitie: 2015 
Pret: 36.90 lei

În timp ce se antrenează pentru o cursă de mountain bike, Mark Lewis, elev în ultimul an de liceu, vede o fată misterioasă, îmbrăcată în nişte haine ciudate, stând în picioare în spatele unei cascade în pădurea din Raleigh, un oraş din Carolina de Nord. Când fata face o remarcă despre maşinăria ciudată pe care merge el, Mark se gândeşte că nu e în regulă ceva cu ea. Iar când Susanna pretinde că este o servitoare-ucenică din anul 1796, băiatul e aproape sigur că e nebună. Şi totuşi vrea să afle mai multe despre ea.

Mark începe o relaţie „la distanţă” cu Susanna prin bariera strălucitoare – şi capricioasă – a Cascadei Şoaptelor. Curios să afle cât mai multe despre perioada în care trăieşte ea şi despre viaţa ei plină de violenţă, Mark se apucă de cercetări istorice – dar cunoaşterea poate fi periculoasă. Curând, el trebuie să facă o alegere dificilă – să rişte să schimbe istoria sau să o condamne pe fata iubită la o viaţă de chin.


Follow on Bloglovin


3 comments:

Simina said...

Evident ca Mark aspira catre cunosterea paradisiaca a secretului fetei si de aici ajunge la o rascruce unde trebuie sa aleaga ce trebuie. Imi place cum suna ideea cartii, cred ca i-as da o sansa.

Unknown said...

Am aproape toate cartile din aceasta Colecție. Toate mi-au placut foarte mult, cred ca și asta o sa fie pe măsura lor. Abia astept sa o citesc. ^_^

Simina said...

Eu nu am citit nici o carte din acesta colectie: 100% iubire, dar nu m-ar deranja sa incep cu aceasta carte.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori