Thursday, September 3, 2015

GREY de E L James DIN ACEASTA TOAMNA LA EDITURA TREI!


GREY de E L James (CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY - VERSIUNEA LUI CHRISTIAN) din toamnă la Editura Trei, în colecția Eroscop.

In Serie


Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut 
# 1 Amazon.com 
# 1 New York Times Bestseller 
# 1 Amazon.co.uk 
# 1 Bookseller 

Cincizeci de umbre ale lui Grey este primul volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de peste 100 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cele trei romane au fost traduse în peste 37 de ţări, iar apariţia lor a fost salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal.
Drepturile de ecranizare ale romanului au fost câştigate de Universal Pictures. 
Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea!

Romantic, amuzant şi încărcat de erotism, acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină. 

Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găseşte foarte atractiv şi de-a dreptul intimidant. Retrasă şi interiorizată, Ana este şocată să constate că, pentru prima dată în viaţă, este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească şi mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi. 
Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Și dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?

Follow on Bloglovin

3 comments:

Simina said...

Am auzit ca o sa apara si la noi acesta carte la editura Trei. Am citit doar primul volum din trilogia "Cincizeci de umbre ale lui Grey" de E.L. James. Nu mi s-a parut a fi o carte extraordinara, asa cum spune toata lumea. Acum este parerea mea, cartea nu mi-a placut si nu cred ca o sa continui cu celalalte carti.

Unknown said...

Nu ma atrage seria aceasta, poate sunt prea mica pentru ea. Ma gandesc sa o citesc peste câțiva ani.

Simina said...

Ai fi surprinsa cate tinere fete au citit aceasta serie. Mi se pare ciudata aceasta serie si mai ales protagonista.

Si soarele e o stea