Monday, August 3, 2015

În curând la Editura Trei: DUPĂ CE NE-AM CERTAT (After #2) de Anna Todd


Cartea Intai

Tessa Young e o fată cuminte, silitoare şi ordonată. După ce intră la universitate şi îl cunoaşte pe Hardin, viaţa ei se schimbă radical. Cu părul lui răvăşit, accentul britanic, tatuajele şi piercingurile, Hardin e complet diferit de băieţii pe care i-a întâlnit până acum. E arogant şi crud – ar avea toate motivele să-l urască. Dar felul în care o sărută trezeşte în ea o pasiune cum n-a mai simţit.
Deşi o respinge, spunând că nu-i este el alesul, Tessa e hotărâtă să insiste şi să-l găsească pe adevăratul Hardin, care a ridicat între el şi lume un zid de trădări şi minciuni.
Tessa are deja iubitul perfect. Atunci de ce se luptă să treacă peste propria mândrie rănită şi peste prejudecăţile lui Hardin vizavi de fetele drăguţe ca ea?

Poate că e vorba de... dragoste?

After a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!

Am vrut să spun o poveste realistă, despre oameni adevăraţi. Nu scriu despre destine idilice, ci despre oameni ca mine, care poate au avut o copilărie mai dură. -- Anna Todd 

Anna Todd te face să ţipi, să râzi, să plângi, să te îndrăgosteşti... After e o serie de neratat – pregăteşte-te să trăieşti emoţii pe care n-ai fi crezut că ţi le poate provoca o carte. -- Fangirlish

„Habar nu am ce fac aici, dar nu mă pot opri. Buzele mele ating buzele lui Hardin şi simt cum el inspiră adânc. Gura lui Hardin are exact gustul pe care mi-l imaginam. Pot simţi aroma subtilă de mentă în momentul în care îşi întredeschide buzele şi mă sărută. Mă sărută de-adevăratelea. Limba lui caldă o caută pe a mea şi simt în colţul gurii metalul rece al inelului din buză. Corpul meu parcă a luat foc; nu am trăit niciodată aşa ceva. El îşi pune palma pe faţa mea, atin­gându-mi obrajii înflăcăraţi, după care mâinile îi coboară pe şoldu­rile mele. Se trage înapoi un pic şi îmi dă un sărut delicat pe buze."

Follow on Bloglovin

11 comments:

Unknown said...

Nu am citit inca nici primul volum, dar cred ca merita citite. :">

Maria said...

Am vazut ca pe goodreads sunt numai pareri proaste.Merita citita seria?

Christyna_BM said...

Eu am auzit numai pareri bune :)

Lupu Diana said...

Eu nu am auzit nici pareri bune, nici pareri proaste, e prima data cand aud de ele :)) Dar par foarte interesante si in plus imi place foarte mult modelul acesta de coperta <3

Anonymous said...

Maria, la inceput eu eram sceptica in legatura cu prima carte, dar a fost destul de buna. Adica, finalul este chiar socant, eu nu pot sa nu iau cartea a doua dupa ce final a avut prima. Depinde si de gusturile tale ca cititor, mie mi s-a parut cam siropoasa, dar pana la urma mi-a placut. :)

Lupu Diana said...

@Anonymous :D si eu mai patesc asa cu anumite serii, dar de cele mai multe ori se merita sa risti si sa le continui :)

Viziru Georgiana said...

E o serie superba care merita citita si recitita de o mie de ori. Cel putin eu am facut asta. Am recitit seria asta pe wattpad de n ori.
Anonymous, crede-ma ca si eu am fost la fel. Seria asta si-a batut joc de inima mea si am ajuns sa plang la ea ca o prostuta. Dar cartea a doua, e super faina. Daca seamana cu cele publicate pe waattpad, atunci o sa-ti placa. In ea e vorba despre cum relatia lor se zbate ca pestele pe uscat, sa spun asa, dar continua si se cunosc mai bine, se cearta si se impaca si sa iti consume toata energia numai citind-o. Eu ti-o propun, mi-a placut la nebunie. Ar fi pacat sa nu aflii sfarsitul seriei...
Diana, merita citita, cum am zis mai sus. E o poveste de dragoste complicata si deloc precum in alte carti unde totul e roz si frumos. Aici e alb negru totul, e bazat pe o realitate cruda.E foarte faina.

Lupu Diana said...

Din ce spui tu, Foxette, cartea pare foarte foarte faina.
O mai gasesc oare pe wattpad? Stiu ca de obicei daca se publica o carte continutul este sters de acolo...

Christyna_BM said...

Va rog frumos sa nu periclitati situatia editurilor romanesti, care si asa o duc destul de rau, prin promovarea de link-uri cu carti pirat. Nu acceptam pe blog comentarii prin care editurile sponsori sau oricare altele au de suferit. Ganditi-va ca, din cauza tuturor cititorilor care cauta sa le fure munca in loc sa o achizitioneze, seriile noastre preferate raman neterminate. Multumesc.

Unknown said...

Am citit deja acest volum în engleză, dar cu siguranță mi-l voi cumpăra ca să îl pot pune lângă primul. Seria e super drăguță! :D

Unknown said...

cum citesc si eu acetse carti online???? am gasit doar 1 volum. pe wattpad nu e nc

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori