Saturday, March 21, 2015

Robopocalipsa de Daniel H. Wilson - Acum la Editura Nemira


Compania Dreamworks a achiziționat drepturile de ecranizare ale romanului Robopocalipsa , iar adaptarea cinematografica va fi semnata de regizorul Steven Spielberg.

Data aparitiei: 19.03.2015
Colectia: Nautilus 
Autor: Daniel H. Wilson
Traducator: Mihai Dan Pavelescu
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Nemira

Pret Vechi: 39,90 lei
Pret redus: 31,92 le

Descriere:
Intr-un viitor nu atat de Indepartat, robotii ne-au facut viata mult mai usoara: ne curata bucatariile, ne conduc masinile si lupta In razboaie In locul nostru – pana cand aceasta tehnologie avansata se Intoarce Impotriva celor pe care Ii servea. Controlata de o inteligenta artificiala numita Archos, reteaua globala de masinarii de care lumea noastra a ajuns sa depinda devine subit cel mai mare dusman al ei. La Ora Zero – momentul In care robotii ataca – rasa umana este aproape anihilata. Pe masura ce supravietuitorii se aduna, umanitatea se solidarizeaza pentru prima data In Incercarea de a riposta.

„Robopocalipsa este genul de roman despre rascoala robotilor care nu ar fi putut fi scris decat Intr-o epoca In care robotii devin o parte obisnuita din viata noastra de zi cu zi. Aceasta nu este o speculatie despre un viitor Indepartat, plin de fiinte sintetice de neInteles. Este la cinci minute departare In viitorul Pamantului, plin de robotii pe care Ii luam de buni.“
io9.com

„O lectura care te tine cu sufletul la gura.“ - Stephen King

„O opera de fictiune vizionara: Infricosatoare, scrisa minunat si mult, mult prea plauzibila.“ - Lincoln Child

Despre Autor:
Daniel H. Wilson s-a nascut in Tulsa, Ocklahoma, in 1978 si a studiat informatica la University of Tulsa. Este doctor in robotica, titlu obținut la Carnegie Mellon University, Pittsburgh. A publicat cateva romane, mai multe volume de proza scurta, precum si lucrari de nonficțiune, printre care: Amped, How to Survive a Robot Uprising, A Boy and His Bot, Where’s My Jetpack? Romanul sau Robopocalipsa este bestseller New York Times. Compania Dreamworks a achiziționat drepturile de ecranizare, iar adaptarea cinematografica va fi semnata de regizorul Steven Spielberg.

Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori