Saturday, February 7, 2015

HALF WILD de Sally Green In Curand la Editura Trei


 HALF WILD de Sally Green, continuarea romanului JUMĂTATEA REA,  din martie la Editura Trei.

Cartea Intai 


Titlul original: Half Bad
Limba originală: engleză
Traducere de: Ioana Filat
Anul apariţiei: 2014
Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape
Nr. de pagini: 392
ISBN: 978-973-707-948-0

Jumătatea Rea este primul volum dintr-o trilogie.

E pe jumătate Vrăjitor Alb... pe jumătate Vrăjitor Negru. Mama lui a fost vindecătoare... tatăl lui e un ucigaş. Nimeni nu-l vrea... Toţi îl vânează.

Noul hit mondial după Jocurile foamei, Harry Potter, seria Amurg.

Periculos de captivantă! -- Time Magazine

În Anglia zilelor noastre, vrăjitorii trăiesc la un loc cu oamenii: Vrăjitorii Albi, care sunt buni; Vrăjitorii Negri, care sunt răi; şi Nathan, în vârstă de şaisprezece ani, fiul unei Vrăjitoare Albe şi al celui mai temut Vrăjitor Negru.
Ţinut captiv într-o cuşcă, Nathan trebuie să scape înainte să împlinească şaptesprezece ani, când va primi trei daruri de la tatăl său şi va deveni el însuşi vrăjitor — iar dacă va greşi, va muri.
Încercarea lui Nathan de a-şi găsi tatăl devine o luptă crâncenă pentru supravieţuire, cu provocări la tot pasul şi în care binele şi răul se dovedesc mult mai complicate decât şi-ar fi imaginat.

Sally Green surprinde cu măiestrie frământările unui individ captiv între cele două jumătăţi ostile ale propriei identităţi. -- Publishers Weekly

Sally Green locuieşte în nord-vestul Angliei. A avut diverse slujbe (plăcute şi mai puţin plăcute), apoi a deţinut chiar o funcţie importantă într-o companie. Însă viaţa ei s-a schimbat când şi-a descoperit bucuria de a scrie şi a început să pună pe hârtie poveştile la care a visat dintotdeauna. E o cititoare pasionată şi adoră plimbările în natură. În fiecare dimineaţă îşi propune... să bea mai puţină cafea. Jumătatea Rea este primul ei roman.
Drepturile de publicare au fost vândute în 50 de ţări. Fox 2000 a achiziţionat drepturile de ecranizare.


3 comments:

Unknown said...

Vreau şi eu să citesc această trilogie de mult timp. Am zis să o iau în engleză, dar văd că mai e puțin şi avem toată seria în română.
Cred că voi aştepta apriția volumului trei pentru a începe seria.

Adela C. said...

Mama, ataaaat! Am primit primul volum de la editura la un concurs, dar clar il cumpar pe asta, mi-a placut mult povestea. ;)

Unknown said...

nu am citit primul colum, poate o voi face acum ca apre si al doilea

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori