Monday, January 26, 2015

In curand la Editura Leda!

TIMPUL ÎNDRĂGOSTITILOR 
de Tamara Ireland Stone


În curând la Editura Leda: TIMPUL ÎNDRĂGOSTIȚILOR de Tamara Ireland Stone, continuarea romanului IUBIRE DINCOLO DE TIMP

Iubirea dintre Anna şi Bennett este mai mult decât o relaţie la distanţă: ea trăieşte în Chicago în anul 1995, iar el este un călător în timp şi vine din San Francisco, din 2012, aşa că cei doi nu ar fi trebuit să se întâlnească niciodată.
Totuşi se întâlnesc şi se îndrăgostesc... Şi, înfruntându-şi soarta, găsesc o cale de a fi împreună.
Nu este însă un aranjament perfect, căci Bennett nu poate rămâne în trecut decât pentru perioade scurte şi ratând intervale mari din propriul prezent pentru a fi cu Anna. Amândoi sunt totuşi optimişti că vor reuşi să rezolve problemele..., asta până când Bennett este martorul unui eveniment la care, în mod sigur, nu s-a aşteptat.
Deciziile pe care le va lua începând din acest moment vor conduce oare spre un viitor pe care nici el şi nici Anna nu şi-l doresc?

Cititorii familiarizaţi cu povestea Annei şi a lui Bennett din Iubire dincolo de timp vor fi captivaţi de al doilea volum al seriei. De data aceasta, evenimentele sunt relatate – în acelaşi ritm alert – din punctul de vedere al lui Bennett. O lectură ce nu trebuie ratată de pasionaţii cărţilor de dragos aventură. School Library Journal

Cartea Intai:

Tamara Ireland Stone ţese, cu o inegalabilă măiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar timpul nu se poate pune. Anna Greene şi Bennett Cooper sunt doi tineri obişnuiţi, pasionaţi de muzică şi de mişcarea în aer liber. Ei îi place să alerge, lui, să facă alpinism. Aşadar, nu e deloc de mirare că se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. Cu o singură menţiune: Anna trăieşte în Evanston în 1995, iar Bennett în San Francisco, dar în anul… 2012. Bennett deţine însă un talent aproape de neconceput: poate călători în timp şi spaţiu după cum doreşte, iar intrarea lui în viaţa Annei îi deschide acesteia orizonturi nebănuite, lumi pline de oportunităţi şi aventuri. 

О poveste de dragoste unică, extraordinar de frumos scrisă... – Melissa Marr, autoarea seriei TheWicked Lovely 

О iubire pasională, căreia până şi timpul i se supune... şi care îi va face pe cititori să le ţină pumnii celor doi îndrăgostiţi care se opun iar şi iar destinului. – Publishers Weekly 

Misterele şi călătoriile în timp se împletesc cu romantismul în acest captivant roman de debut… –Booklist


FOCUL (Vol. 3 din seria Vrăjitor și Vrăjitoare)
de James Patterson și Jill Dembowski


Serie tradusă în 19 ţări • Bestseller Nr. 1 New York Times • Bestseller USA Today • Bestseller Publishers Weekly • Bestseller Entertainment Weekly • Nominalizat la Nickelodeon Kids’ Choice Awards, 2011

VREŢI UN BASM NU-I AŞA?
Whit şi Wisty Allgood au sacrificat totul pentru a conduce mişcarea de Rezistenţă împotriva nemilosului regim totalitar care le guvernează lumea.
Conducătorul suprem, Cel Care Este Unicul, a interzis tot ceea ce le este lor drag: cărţi, muzică, artă şi imaginaţie. Dar puterea tot mai mare a magiei celor doi fraţi nu a fost suficientă pentru a opri malefica demenţă a Unicului.
NU VEŢI GĂSI UNUL AICI.
Wisty ştie că a venit în sfârşit momentul să îl înfrunte pe Unicul. Dar lupta şi focul ei nu fac decât să canalizeze şi mai multă putere în fiinţa lui deja invincibilă. Cum ar putea ea şi Whit să se pregătească pentru iminenta confruntare finală cu nemilosul ticălos care le-a distrus lumea – înainte ca el să devină cu adevărat atotputernic?
NU EXISTĂ FINAL FERICIT.
În această uluitoare parte a treia a seriei VRĂJITOR & VRĂJITOARE, miza nu a fost nicicând mai mare – iar consecinţele vor schimba totul.

„ACŢIUNE DIN BELŞUG.” – the associated press
„INGENIOASĂ, CU DETALII PLINE DE CULOARE.” – los angeles times
„DOI NOI EROI VOR STÂRNI ADMIRAŢIA CITITORILOR.” – yabookscentral.com
„COPII VS. ADULŢI, VIOLENŢĂ, MAGIE, MUZICĂ şi DRAGOSTE – TOATE ACESTE SUBIECTE FAC DIN CARTE UN ROMAN PROVOCATOR CARE VA PLĂCEA CU SIGURANŢĂ.” – voya
„DESCRIERI INTENSE ŞI O ULUITOARE IMAGINAŢIE.” – teenreads.com
„COPIILOR LE VA FI FOARTE GREU SĂ LASE CARTEA DIN MÂNĂ.” – sacramento book review
„IMAGINILE TERIFIANTE… ADUC LA VIAŢĂ ACŢIUNEA… CU O VITEZĂ ULUITOARE.” – slj




Follow on Bloglovin

11 comments:

Alexandra Ioana said...

am auzit de aceste carti, par interesante

Adela C. said...

Ma bucur ca macar termina din seriile incepute.

Unknown said...

O poveste de dragoste fascinanta scrisa de Tammara Ireland Stone!

Alexandra Ioana said...

Leda termina seriile incepute dar, Litera se pare ca nu :(

Unknown said...

"Focul" arată aşa bine. Am doar al doilea volum din serie. Trebuie să îl iau şi pe primul şi pe al treilea când apare.

Unknown said...

La care serii de la Litera te referi?

Alexandra Ioana said...

Damnare, Ingerul Noptii, Umbra Noptii, Fior si altele

Unknown said...

Nu am citit decât Damnare, Umbra nopții şi Fior. Nu sunt chiar aşa nerăbdătoare să le continui.

Christyna_BM said...

Fior este la RAO

Adela C. said...

Leda si Corint sunt practic aceeasi editura. Corint e in urma cu Tunele, Tara Duncan, Cronicile Wardstone, Septimus Heap, Leda nu a mai continuat seria cu Altfel de ingeri, ceea ce e bine pentru mine pentru ca oricum nu mi-a placut, laSpulberra-ma au renuntat, la fel cred si la Micutele Mincinoase...

Unknown said...

ma bucur ca au decis sa cotinue seriile pe care le-au inceput, astept sa vad si alte serii continuate

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori