Monday, January 19, 2015

De la Carte la Film: Love, Rosie (Suflete Pereche) de Cecelia Ahern

Cartea:


Format carte: b5 130x200

Numar pagini: 416
ISBN: 978-973-724-410-9
Data publicatie: 07.03.2011

Pret:Pret in librarii: 29.90 RON
Pret special: 14.95 RON (COMANDA)

Rosie şi Alex — cei mai buni prieteni sau suflete pereche?

Din copilărie, Rosie şi Alex au fost mereu împreună, la bine şi la rău. Însă brusc sunt nevoiţi să se despartă, atunci când Alex şi familia lui se mută în America. Acasă, în Irlanda, Rosie se simte pierdută fără el. Orice încercare de a se regăsi se transformă într-un ghem de interpretări greşite, întâmplări neprevăzute şi ghinion pur. 

Vor risca ei totul — inclusiv prietenia — pentru adevărata dragoste?

Cecelia Ahern a debutat la vârsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a înregistrat o uimitoare popularitate și un imens succes de vânzări, fiind tradus în peste 40 de țări și ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank si Gerald Butler în rolurile principale.
În limba română, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevăzut, Mulțumesc pentru amintiri, Dispăruți fără urmă, Cadoul și Cartea viitorului.

Filmul:


Rosie şi Alex sunt cei mai buni prieteni de la vârsta de 5 ani, deci e imposibil să se potrivească... sau nu? Când vine vorba de dragoste, viaţă şi luarea unor decizii bune, aceştia sunt proprii inamici. O întorsătură ciudată la 18 ani, o oportunitate pierdută, şi viaţa îi trimite în direcţii total diferite. Dar totuşi, de-a lungul timpului, spaţiului şi a continentelor diferite, legătura care îi leagă nu poate fi ruptă - în ciuda relaţiilor dezastruoase, căsătoriei, infidelităţii şi divorţului. O să reuşească să fie împreună, sau va fi prea târziu?

Adaptat după best-sellerul lui Cecelia Ahern, Suflete Pereche, filmul este o poveste în care întrebarea este: avem doar o şansă la dragoste adevărată?


Follow on Bloglovin

6 comments:

Unknown said...

Awww. O ador pe Cecelia Ahern. E o scriitoare aşa bună. Sunt sigură că şi filmul acesta va fi perfect. :-)

Unknown said...

Abia astept sa vad filmul. De obicei ecranizarea e diferita de carte. dar vom vedea :)

Alexandra Ioana said...

Lily Collins e o actrita minunata. Sper ca o sa si joace bine rolul ca si pana acum.

Unknown said...

Cecelia Ahem este o scriitoare extraordinara, am plans la Ps I love you si Lily Collins mi se pare o actrita buna, deci abia astept sa vad filmul

Adela C. said...

Eu am citit doar Cadoul e ea si mi s-a parut super faina, m-a emotionat tare mult finalul. P.S. Te iubesc ma asteapta cu drag in biblioteca.

Unknown said...

imi place mult Cecelia Ahern si Lily Collins e o actrita buna deci probail fimul merita vazut si cartea citita

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori