Monday, June 9, 2014

Cover Reveal! SLAM - Din dragoste pentru Layken de Colleen Hoover

Editura Epica inpreuna cu Bibliophile Mystery va prezinta coperta romanului SLAM - Din dragoste pentru Layken, de Colleen Hoover!!!


Autoarea de bestselleruri Colleen Hoover ne vorbește, în romanul ei de debut, despre suferința tulburătoare a unei familii sfâșiate de tragedie și legăturile complicate pe care aceasta le naște între doi îndrăgostiți.
            După moartea neașteptată a tatălui ei, Layken, de optsprezece ani, rămâne singurul punct de sprijin atât pentru mama sa, cât și pentru fratele ei mai mic. Aparent, ea este puternică și plină de viață, dar, în sinea ei, își pierde speranța.
            Apariția unui tânăr schimbă totul. Mutându-se în celălalt capăt al țării, Layken face cunoștință cu vecinul ei, de douăzeci și unu de ani, care are o pasiune uimitoare pentru poezia slam. În doar câteva zile, tinerii dezvoltă o legătură puternică și, în sufletul lui Layken, speranța prinde un nou contur.
            Dar, după o primă întâlnire plină de trăiri intense, viața îi lovește în plin, când o dezvăluire șocantă pune capăt noii lor relații. Interacțiunile zilnice devin insuportabile, în timp ce ei se străduiesc să găsească un echilibru între sentimentele ce îi unesc şi secretele ce îi despart.


            COLLEEN HOOVER este autoarea seriilor bestseller Slammed, Hopeless și a romanului Maybe Someday.  Colleen locuiește în Texas, împreună cu soțul ei și cei trei copii ai lor. O puteți vizita pe www.colleenhoover.com.Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea