Monday, January 20, 2014

E luni. Ce mai citim?In sfarsit am reusit sa imi pun ''gherutele'' pe cartea Hobbitul de J. R. R. Tolkien (Editura RAO).


Aceasta este povestea despre cum un Baggins a avut o aventură şi s-a trezit că face şi zice lucruri cu totul şi cu totul neaşteptate... Bilbo Baggins este un hobbit care se bucură de o viaţă confortabilă, lipsită de mari ambiţii şi care arareori face drumuri mai lungi decât cele până în cămara lui. Viaţa lui calmă este deranjată de apariţia vrăjitorului Gandalf şi a treisprezece gnomi. Aceştia vor să-l ia cu ei într-o aventură "într-acolo şi din nou înapoi", căci au un plan cum să fure comoara lui Smaug, un dragon uriaş şi extrem de periculos... Preludiu la trilogia "Stapânul Inelelor", "Hobbitul" s-a vândut în milioane de exemplare de la publicarea sa în 1937, devenind una dintre cele mai îndrăgite şi iubite cărţi ale secolului XX. 
 "O capodoperă fără cusur" -  The Times

Voi ce mai cititi?

Follow on Bloglovin

2 comments:

meduza said...

Eu inca n-am ajuns sa o citesc, dar ieri m-am apucat de Febra neagra, carte care imi place mult :D Spor la citit!

Unknown said...

Nici eu nu am citit-o inca! Eu am citit joi-Ingerul Noptii,vineri-Crescendo,sambata-Tacere si nu am mai avut rabdare sa apara in Romania,Finale asa ca azi am gasit e-bookul in engleza si cu greu m-am apucat sa citesc(sper sa termin in 2 zile)!

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori