Thursday, September 13, 2018

Fragment din "Urmașii de sânge și os" de Tomi Adeyemi


PRIMUL VOLUM DINTR-O TRILOGIE FANTASY YA CU

INFLUENȚĂ VEST-AFRICANĂ DESPRE O FATĂ CARE

TREBUIE SĂ LUPTE ÎMPOTRIVA PRIGOANEI UNUI REGE

CA SĂ READUCĂ POPORULUI EI MAGIA.

BLACK PANTHER WITH MAGIC & HARRY POTTER

MEETS GAMES OF THRONES

„Abil politic și extraordinar de bogat imaginativ, acesta este un fenomen în devenire, literalmente.”
– Entertainment Weekly

„Debutul exuberant al lui Adeyemi îi proiectează pe cititori în mijlocul unei lumi compacte, intense, pline de intrigi politice, magie invocativă și violenţă brutală. Cu o desfășurare cinematografică, narată din puncte de vedere alternative, cu acțiune artistic coregrafiată, lectura zboară spre finalul în suspans, care cu siguranță îi va face pe cititori să aștepte nerăbdători continuarea.”
– Booklist

„Plină de acțiune relatată în secvențe cinematografice și de creaturi demne de Războiul Stelelor, (cartea) asaltează granițele imaginației. Și deopotrivă chestionează conștiința. Războiul brutal descris de Adeyemi între kosidanii nobili, cu piele mai deschisă la culoare, și majii înrobiți, cu piele neagră pune întrebări provocatoare despre rase, clase și autoritate, ridicând ca avertisment o oglindă în fața societății noastre abrupt divizate.”
– The New York Times

BESTSELLER INTERNAȚIONAL
TRADUS ÎN 28 DE ȚĂRI
#1 BESTSELLER NEW YORK TIMES
FILM ÎN PRODUCȚIE LA FOX 2000


Fragment:





TOMI ADEYEMI este o scriitoare americană de origine nigeriană și instructor la un atelier de scriere creativă din San Diego, California. După ce a absolvit Literatura engleză cu diplomă de merit la Universitatea Harvard, a studiat mitologia vest-africană, religia și cultura în Salvador, Brazilia. Când nu lucrează la romanele sale sau nu urmărește videoclipurile formației BTS, poate fi găsită pe blogul ei despre scrierea creativă, tomiadeyemi.com. 






Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori