Friday, December 15, 2017

În pregătire la editura Arthur!


O buclă în timp | paperback
de Madeleine L'EngleMedalia Newbery; Premiile Raftul Lewis Carroll și Sequoyah; Pe locul 4 în „Topul celor mai bune cărți pentru copii scrise vreodată” realizat de revista Time în 2015; Inclusă în 2014 de Entertainment Weekly între cele „50 de cărți pe care orice copil ar trebui să le citească”

Traducere din limba engleză și note de Andreea Caleman
paperback, 226 p, 130x190 mm
ISBN 978-606-788-283-4
Bestseller, Recomandată, Pentru copii
Colecție: Classic Yellow


E noapte şi o furtună zguduie casa din temelii. Meg, Charles Wallace şi mama lor sunt în bucătărie când o străină apare la uşa lor: este doamna Ce, un vârtej a abătut-o din drum. După o cană de lapte cu cacao, le transmite un mesaj important: teseractul există. Ce este teseractul? se întreabă cei doi fraţi şi află că e cea de a cincea dimensiune, iar tatăl lor tocmai asta cerceta înainte să dispară brusc şi inexplicabil.

În scurt timp îşi fac un prieten nou, Calvin, şi ajung să le cunoască şi pe doamnele Care şi Cine, prietenele misterioasei lor musafire din miez de noapte. Așa începe fantastica lor aventură prin spaţiu şi timp, pe urmele tatălui dispărut.O serie de evenimente nefericite III. Fereastra Fantastică
de Lemony Snicket

A treia carte din seria de evenimente nefericite

Traducere din limba engleză de Alina Popescu
Ilustrații de Brett Helquist
hardcover, 212 p, 130x175 mm
ISBN 978-606-7882-018
Pentru copii, Ilustrată
Ilustrator: Brett HelquistDragă Cititorule

Dacă nu ai citit niciodată nimic despre orfanii Baudelaire, înainte să mai citești fie și o singură propoziție trebuie să știi următoarele: Violet, Klaus și Sunny sunt niște copii buni la inima și iuți la minte, însă viețile lor, îmi pare rău să zic asta, sunt pline de ghinioane și nenorociri. Toate poveștile despre acești trei copii sunt nefericite și sumbre, iar cea pe care-o ții acum în mână s-ar putea să fie cea mai tristă dintre toate. 

Dacă nu ai curajul să citești o poveste în care e vorba, printre altele, despre un uragan, un dispozitiv de semnalizare, niște lipitori flămânde, supa rece de castraveți, un ticalos sinistru și-o păpușă pe nume Penny Perfecta, atunci cartea de față probabil te va umple de deznădejde.

Eu voi continua cronica acestor tragice întâmplări, căci asta mi-e menirea. Tu însă trebuie să decizi singur dacă poți îndura o poveste nefericită.


Cu deosebit respect,

Lemony Snicket


Citește și primele două volume din serie:

Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori