Thursday, December 14, 2017

Nou la Editura TREI!


Nr. de pagini: 64
ISBN: 978-606-400-262-4
Titlul original: The Grown Up
Limba originală: engleză
Traducere de: Bogdan Perdivară
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


De la autoarea fenomenelor internaționale

Fata dispărută, Obiecte ascuțite și Locuri întunecate

Eroina acestei povestiri este o așa-zisă clarvăzătoare, fostă prostituată, care ajunge la o clientă pe nume Susan, o femeie bogată și nefericită, dornică de un strop de dramă în viața ei perfectă.
Când vizitează locuința în stil victorian a lui Susan, sursa suferinței și a terorii acesteia, clarvăzătoarea își dă seama că poveștile cu fantome nu sunt doar o născocire. Miles, fiul vitreg al lui Susan, contribuie la atmosferă cu comportamentul lui bizar și imaginația macabră. Cei trei se trezesc curând prinși într-o cursă teribilă, la capătul căreia trebuie să afle unde pândește răul și dacă există vreo cale de scăpare. 

După faptă și răsplată, nuvelă câștigătoare a Edgar Award, dovedește încă o dată că Gillian Flynn este una dintre vocile cele mai originale și mai puternice din literatura mondială.

Gillian Flynn observă atent imperfecțiunea umană și răul care există printre noi.” - Washington Post

“Stilul lui Flynn are o precizie de bisturiu.” – New York Times

După faptă și răsplată e o poveste perfect construită, menită să-i țină în priză pe fanii lui Gillian Flynn pentru următorul său roman.” - The Independent

Gillian Flynn s-a născut în 1971, în Kansas City, Missouri. A obținut licența în literatură engleză și jurnalism la University of Kansas, după care și-a luat masteratul în jurnalism la Northwestern University, Chicago. Timp de zece ani a scris pentru revista Entertainment Weekly. Cărţile lui Gillian Flynn au fost traduse în 41 de limbi. 
La Editura Trei au apărut Fata dispărută, Obiecte ascuțite şi Locuri întunecate
Fata dispărută a stat peste o sută de săptămâni pe lista de bestselleruri și a fost declarată una dintre cele mai bune cărți ale anului 2012 de către publicațiile People Magazine și New York Times. Adaptarea cinematografică din 2014, cu Ben Affleck și Rosamund Pike în rolurile principale, a câștigat Hollywood Film Award. 
Obiecte ascuțite a fost finalist la Edgar Award și primul roman care a obținut vre¬odată două premii Dagger în același an. 
Locuri întunecate a fost declarată cea mai bună carte din 2009 de către publicația Publishers Weekly și a fost ecranizată în 2015, cu Charlize Theron în rolul principal.



Nr. de pagini: 576
ISBN: 978-606-400-306-5
-10% ReducerePret vechi: 49.00RON44.1 RON
Titlul original: Truly Madly Guilty
Limba originală: engleză
Traducere de: Luminița Gavrilă
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă



# 1 New York Times Bestseller 
Goodreads Choice Award pentru cea mai bună carte de ficţiune 
De la autoarea romanului MARILE MINCIUNI NEVINOVATE

Şase adulţi responsabili. Trei copii simpatici. Un căţel. Într-un weekend obişnuit. Ce-ar putea să iasă prost? 
Liane Moriarty pune sub lupă trei familii aparent fericite. 
Sam şi Clementine au o viaţă frumoasă, deşi foarte ocupată. 
Clementine şi Erika sunt cele mai vechi prietene. Se înţeleg dintr-o singură privire. Însă relaţia lor este complicată... De aceea, când Erika le spune de o invitaţie de ultim moment la un grătar la vecinii lor, Tiffany şi Vid, Clementine şi Sam acceptă fără ezitare. 
Două luni mai târziu, Clementine şi Sam nu încetează să se întrebe: Ce-ar fi fost dacă nu ne-am fi dus? 
Când vina ne desparte vorbește despre fundamentele vieţilor noastre: căsnicie, relații, prietenie, condiţia de părinte și despre cum vorbele nerostite pot fi mai puternice decât cele rostite, iar uneori cel mai nevinovat moment poate face cel mai mare rău.

"Când vina ne desparte este încă o narațiune în stilul Moriarty, în care 
vorbește despre lucrurile la care ea se pricepe cel mai bine: prietenii trădate, ranchiune ascunse, căsnicii toxice." - The New York Times

"Moriarty e o povestitoare abilă, care creează personaje de neuitat. Distribuția din acest roman ne amintește că viața e la fel peste tot: certuri în familie, conflicte cu vecinii și provocările condiției de părinte." - Washington Post

"Moriarty știe să spună o poveste și este în același timp o fină observatoare a societății. Fani Moriarty, nu ratați Când vina ne desparte!" – USA Today

"Un nou roman marca Liane Moriarty despre prietenia dintre femei, duplicitate și secretele întunecate care se ascund în spatele unor vieți aparent fericite." – Entertainment Weekly

Liane Moriarty și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei citind. Nici acum nu poate adormi fără să citească măcar câteva pagini. Nu-și mai amintește când a scris prima sa povestire, dar ține minte perfect primul contract de publishing: tatăl ei a angajat-o să scrie o carte despre el și i-a plătit un avans de un dolar. 
După terminarea studiilor, Liane a lucrat în publicitate și marketing. S-a apucat serios de scris după ce sora ei, Jaclyn Moriarty, a anunțat-o că va publica prima carte. Romanul său de debut, Three Wishes, scris la finalul masterului literar de la Macquarie University din Sydney a fost publicat de Pan Macmillan. De atunci a mai scris șase romane care au ajuns bestselleruri, fiind traduse în 39 de limbi și vândute în peste șase milioane de exemplare în toată lumea. 
Nu poate trăi fără cafea, ciocolată, cărți, poveștile copiilor, conversațiile cu prietenii, seriale TV, schi și… lista e deschisă. O puteți vizita online la lianemoriarty.com. 
La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut: Marile minciuni nevinovate (care a stat la baza unui serial de excepție produs de HBO), Secretul soțului (vândut în peste trei milioane de exemplare la nivel mondial) și Am uitat să fim fericiți.


Autor: Jodi Picoult
Nr. de pagini: 656
ISBN: 978-606-400-185-6
-10% ReducerePret vechi: 49.00RON44.1 RON
Titlul original: Small Great Things
Limba originală: engleză
Traducere de: Laura Karsch
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


#1 New York Times Bestseller

"O lectură extraordinară!" - San Francisco Book Review

De la autoarea romanului Vremea plecării

Ruth Jefferson este o asistentă medicală de culoare, cu peste douăzeci de ani de experiență. La intrarea într-o tură vrea să facă o verificare de rutină a stării unui nou-născut, însă imediat este anunțată că i s-a dat în grijă alt pacient. 
Părinții bebelușului sunt niște rasiști convinși, care luptă pentru supremația albilor și nu vor ca Ruth, care este afro-americancă, să le atingă copilul. 
Conducerea spitalului e de acord cu cererea lor, însă a doua zi bebelușul face un stop cardiac în timp ce Ruth este singură în secția de nou-născuți. 
Se va supune ordinelor sau va interveni? 
Cu empatie, inteligență și candoare, Jodi Picoult vorbește despre rasism, privilegii, prejudecăți, dreptate și compasiune – și nu oferă răspunsuri simple. Mici lucruri mărețe este o reușită extraordinară a unei autoare aflate la apogeul carierei sale.

"Mici lucruri mărețe este cel mai important roman pe care Jodi Picoult l-a scris vreodată. Va fi o provocare pentru cititorii ei și va amplifica dezbaterile despre rasism și prejudecăți." - The Washington Post

"Un roman care vizează întocmai starea de spirit actuală a națiunii noastre. O lectură extraordinară, de la început până la sfârșit." - San Francisco Book Review

"O poveste impresionantă despre sistemul judiciar. Dat fiind climatul politic actual, e vizionară și cu totul remarcabilă. Jodi Picoult este o scriitoare care-și cunoaște pe deplin personajele." - The New York Times Book Review

Jodi Picoult este o autoare americană de mare succes. A scris douăzeci și trei de romane, dintre care ultimele opt au intrat direct în lista de bestselleruri a publicației New York Times. 
Vândute în peste 40 de milioane de exemplare peste tot în lume, cărțile sale sunt traduse în treizeci și cinci de țări. Patru dintre ele au fost ecranizate pentru televiziune, iar după My Sister's Keeper a fost realizat un film de lung metraj, cu Cameron Diaz în rolul principal. 
Mici lucruri mărețe va fi ecranizat, cu Viola Davis și Julia Roberts în rolurile principale, într-o producție Amblin Partners. 
La Editura Trei, de aceeași autoare, a apărut romanul Vremea plecării.


Nr. de pagini: 416
ISBN: 978-606-400-312-6
-10% ReducerePret vechi: 45.00RON40.5 RON
Titlul original: Mannen som sökte sin skugga
Limba originală: suedeză
Traducere de: Ioana Ghișa
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Fata cu un dragon tatuat nu are de gând să fie iertătoare. Lisbeth Salander a avut o copilărie marcată de agresivităţi şi abuzuri oribile. Şi de repetate tentative la viaţa ei. Cerneala impregnată în piele îi aminteşte con¬stant de promisiunea ei de a lupta împotriva nedreptăţilor din jurul său.
Acum se află într-o închisoare de maximă securitate pentru femei, ceea ce nu înseamnă o pedeapsă pentru ea, așa cum ne-am aștepta. De fapt, Lisbeth găseşte aici o relativă siguranţă. Închisoarea Flodberga este controlată de puşcăriaşe – iar pentru o tipă ca ea, hacker de computere cu un talent excepţional, nu există graniţe.
Mikael Blomkvist face săptămânal o călătorie lungă, ca s-o viziteze – pentru acest efort, îi este dezvăluită o pistă care ar putea însemna o mare descoperire pentru Millennium.
Lisbeth Salander și Mikael Blomkvist sunt din nou împreună…

"Ar fi greu de imaginat o continuare mai fidelă a poveștii originare decât acest roman… Salander este aici un investigator mai spectaculos, mai charismatic şi mai eficient decât în toate celelalte volume: fără să aibă abilităţi sociale, ea este însă de neegalat când trebuie să vorbească franc despre puterea coruptă." - The Wall StreetJournal

"Captivant… impresionant… plin de o energie şi o ingeniozitate care l-ar pe face pe Larsson să fie mândru de rezultat." - USA Today

"Piesa de rezistență a seriei Millennium o reprezintă tânăra ciudată şi solitară care înfruntă tot soiul de răufăcători folosindu-şi mintea ageră şi, la nevoie, abilităţile din domeniul artelor marţiale." - The Washington Post

David Lagercrantz e un apreciat autor suedez şi jurnalist de investigaţii. 
A debutat ca romancier cu Agonia lui Turing (Editura Pandora M, 2016), care relatează povestea ficționalizată a matematicianului englez Alan Turing. 
În 2011, a publicat biografia celebrului jucător de fotbal Zlatan Ibrahimović Eu sunt Zlatan (Editura Publica, 2015), una dintre cele mai de succes cărți din Suedia, publicată în peste 30 de limbi și vândută în milioane de exemplare.
În 2013, Lagercrantz a semnat un contract cu editura Norstedts pentru a scrie continuarea Trilogiei Millennium a lui Stieg Larsson. Prizonieră în pânza de păianjen (Editura Trei, 2015) a apărut în 2015 în 26 de țări simultan.
Până acum, seria Millennium s-a vândut în mai mult de 90 de milioane de exemplare și a fost publicată în peste 50 de țări.
Din această serie la Editura Trei au mai apărut: Bărbaţi care urăsc femeile, Fata care s-a jucat cu focul, Castelul din nori s-a sfărâmat și Prizonieră în pânza de păianjen.


Autor: Anna Todd
Nr. de pagini: 264
ISBN: 978-606-400-292-1
-10% ReducerePret vechi: 35.00RON31.5 RON
Titlul original: Nothing More
Limba originală: engleză
Traducere de: Oana Dușmănescu
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


De la autoarea seriei AFTER, #1 bestseller internațional și bestseller New York Times

Primul volum din seria Landon Gibson

A trăi, a iubi și a te maturiza la New York
Zgârie norii marelui oraş şi ritmul său frenetic sunt foarte diferite de locul în care a copilărit Landon Gibson, iar mutarea la Universitatea din New York este dificilă. Pe lângă asta, uneori se mai intersectează cu fosta iubită, Dakota, care l-a părăsit la scurt timp de la sosirea în oraș.
Din fericire, împarte cu Tessa, cea mai bună prietenă a lui, micul apartament din Brooklyn și ea îl sprijină când Landon intră într-o încurcătură sentimentală. Dar Tessa are și propriile probleme…
Totul e o harababură. Una captivantă. 
Concluzia? Nu poţi supravieţui într-un oraş atât de mare şi de agitat fără ajutorul câtorva prieteni de nădejde și al unei perechi de căşti.

Seria AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Citește și tu cea mai virală poveste de pe internet!

"Todd e cel mai important fenomen literar al generaţiei sale." – Cosmopolitan

"Abia aștept să-l cunoașteți pe Landon Gibson. Fie că tocmai ați auzit de el sau îl știți deja din seria After, știu că veți fi încântați să citiți povestea lui. E blând și extrem de loial, iar când se îndrăgostește, iubește cu pasiune." - Anna Todd

"Sexy, palpitant și emoționant – cu Nimic mai mult Anna Todd se întrece pe sine." - Colleen Hoover, autoarea romanului Ugly Love

Anna Todd a câștigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariția seriei AFTER, serie publicată în 30 de limbi și #1 bestseller în Italia, Germania, Franța și Spania.
Locuieşte în Austin, împreună cu soţul ei, cu care a doborât toate statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită şi i-au plăcut trupele de băieţi şi poveştile romantice de iubire, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.
Pe Anna Todd o găsiți la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d și pe wattpad ca Imaginator1D.
La Editura Trei, au apărut toate romanele seriei AFTER: 
După ce ne am întâlnit
După ce ne am certat
După ce ne am îndrăgostit
După ce am găsit fericirea
Înainte de noi
Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare pentru AFTER.


Nr. de pagini: 376
ISBN: 978-606-400-181-8
-10% ReducerePret vechi: 39.00RON35.1 RON
Titlul original: The Letter
Limba originală: engleză
Traducere de: Mihaela Apetrei
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


În trecutul unei femei se află viitorul alteia… 
#1 EBook Bestseller

Descoperă cartea care a frânt mii de inimi în toată lumea... 
Tina Craig își dorește foarte mult să scape de soțul său violent. Muncește tot timpul ca să adune bani și să-l poată părăsi. Face voluntariat într-un magazin de vechituri doar ca să evite să se întoarcă într-o casă tristă. Într-o zi, în timp ce sortează haine, dă peste o scrisoare veche ascunsă în buzunarul unui costum uzat. O deschide și o citește – o hotărâre care-i va schimba viața pentru totdeauna. 
Billy Stirling știe că a greșit, dar speră să repare lucrurile. Pe 4 septembrie 1939, începe să scrie scrisoarea care speră că-i va schimba viitorul. Și așa se întâmplă… dar într-un fel pe care Billy nu și l-ar fi imaginat niciodată. 
E timpul să deschizi Scrisoarea.

"Duminicile de toamnă au fost inventate tocmai ca să citești povești emoționante ca aceasta." - Red 

"O poveste înduioșătoare despre dragoste, pierdere și speranță." – Bella

"Cu un ritm care nu stagnează, personaje bine construite și un mesaj profund, cartea lui Hughes e memorabilă." - Goodreads

Kathryn Hughes locuiește lângă Manchester împreună cu soțul și cei doi copii ai lor. 
Scrisoare pentru două iubiri este primul său roman, bestseller internațional, tradus în 20 de limbi. 
Și al doilea roman al autoarei, The Secret, a fost foarte bine primit. 
Kathryn Hughes lucrează acum la al treilea roman al ei, The Key. 
Află mai multe despre ea pe Twitter @KHughesAuthor sau pe Facebook la 
www.facebook.com/KHughesAuthor. 

"În Scrisoare pentru două iubiri vei găsi o poveste tragică, minunat spusă… îți recapeți încrederea în bunătatea semenilor și în forța sufletului omenesc în fața obstacolelor vieții." - Ajoobacats Blog


Autor: M.J. Arlidge
Nr. de pagini: 456
ISBN: 978-606-400-272-3
-10% ReducerePret vechi: 45.00RON40.5 RON
Titlul original: Liar Liar
Limba originală: engleză
Traducere de: Monica Șerban
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Un nou thriller din seria Helen Grace, vândută în 29 de țări
În toiul nopții, șase incendii mistuitoare luminează cerul. E mai mult decât o coincidență tragică. Pentru inspectoarea Helen Grace, flăcările anunță un dezastru cum n-a mai întâlnit.
Pentru că nu e vorba de un dement care-și hrănește nebunia din vâlvătăile ce nu par a se stinge vreodată, ci despre niște crime în serie, meticulos puse la cale.

Dar cum au fost alese victimele? Care e motivația criminalului? Și cine urmează?

Orașul e cuprins de tensiune, suspiciune și teroare. În orice clipă se poate dezlănțui iadul…

"Helen Grace caută ceea ce nici un bărbat nu-i poate oferi: izbăvirea. E un Sisif al secolului XXI care se teme – care știe, de fapt – că bolovanul se va rostogoli mereu la vale." - M. J. Arlidge

"Helen Grace este o eroină inedită și autentică… M. J. Arlidge împletește o țesătură narativă care-ți dă fiori pe șira spinării." - Daily Mail

"Un thriller care-ți insuflă spaimă, dar de care nu te poți dezlipi." - Sunday Mirror

"Povestea extrem de captivantă a unei anchete – cu siguranță va fi un bestseller." - Huffington Post

M. J. Arlidge lucrează în televizi¬une, fiind specializat în producţi¬ile dramatice. Arlidge a fost pro¬ducătorul unor seriale poliţiste de prime-time pentru ITV, printre care Torn, The Little House şi, cel mai recent, Undeniable. În prezent, scrie pentru publica¬ţia Silent Witness şi produce filme pentru reţele TV din Marea Britanie şi SUA. 
Trăiește în Hertfordshire cu soția și cei doi copii. Când nu scrie, joacă tenis sau devorează thril¬lere, cărți de istorie, biografii și mărturisește că are o slăbiciune pentru filmele din seria Bond și bomboanele cu lemn-dulce.
De același autor, la Editura Trei, au apărut trei romane din seria Helen Grace: Casa păpușilor, Ghici ce-i în cutie și Ghici cine moare primul (declarat cel mai bun roman polițist de debut din Marea Britanie, în 2014).


Autor: Gin Phillips
Nr. de pagini: 272
ISBN: 978-606-400-241-9
-10% ReducerePret vechi: 35.00RON31.5 RON
Titlul original: Fierce Kingdom
Limba originală: engleză
Traducere de: Bogdan Perdivară
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă


Într-o lume periculoasă trebuie să-i protejăm pe cei dragi.

"Thrillerul anului." - The Observer

Lincoln e un băiețel cuminte. La patru ani, e curios, isteț și bine crescut. O ascultă pe mama lui și știe care sunt regulile. 

"Astăzi avem altfel de reguli. Regulile sunt să ne ascundem și să nu-l lăsăm pe bărbatul cu pușca să ne găsească." 

Când o zi obișnuită la zoo se transformă într-un coșmar, Joan se trezește captivă împreună cu fiul ei iubit. Trebuie să-și adune toate puterile ca să-l protejeze pe Lincoln cu orice preț – chiar dacă asta înseamnă să treacă granița dintre bine și rău, dintre umanitate și instinct animal. 

E o graniță pe care nimeni nu ar vrea să o treacă. 
Dar uneori regulile sunt diferite.

"Aici provocarea înseamnă să supraviețuiești cu orice preț și e cu adevărat o experiență teribilă să vezi cum personajele se luptă să o facă." - The Guardian

"O versiune în aer liber a Camerei, romanul Emmei Donoghue… Jocul supraviețuirii e un thriller admirabil construit, cu un ritm perfect și un final inspirat, dar ceea ce e cu adevărat special este portretul pe care-l face maternității." - The Sunday Times

"Jocul supraviețuirii este o explorare îndrăzneață a ferocității pe care o presupune dragostea unei mame – fascinantă, înduioșătoare și extrem de reală. Te vei surprinde întrebându-te: Eu ce-aș face? Un roman strălucit." - Shari Lapena, autoarea bestsellerului Cuplul din vecini

„Am citit-o dintr-o suflare. Extraordinară." - Clare Mackintosh, autoarea bestsellerului Te las să pleci

Gin Phillips este autoarea a cinci romane. Cartea ei de debut, The Well and the Mine, a câștigat în 2009 Barnes & Noble Discover Award. De atunci, romanele ei s-au vândut în 29 de țări. 
Născută în Montgomery, Alabama, Gin Phillips a absolvit Birmingham- Southern College cu o diplomă în jurnalism politic. Timp de peste zece ani a scris pentru diverse reviste și a locuit pe rând în Irlanda, New York și Washington D.C., înainte să se întoarcă în Alabama. 
În prezent locuiește în Birmingham împreună cu familia.

Follow on Bloglovin



No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori