Tuesday, January 22, 2013

CÂND AI ŞAISPREZECE ANI POŢI SCHIMBA LUMEA…

 ALEASA, cartea a treia din seria CELE NOUĂ VIEŢI ALE LUI CHLOE KING de Liz Braswell alias Celia Thomson

Într-adevăr, poţi schimba lumea, mai ales atunci când te trezeşti că îţi cresc gheare, vezi perfect pe întuneric, devii tot mai agilă şi… ai nouă vieţi!

Înţelegând tot mai bine ce i se întâmplă, Chloe King realizează că va trebui să renunţe la viaţa tihnită de până acum şi să-şi ia în serios rolul pe care i-l rezervă destinul.

Dacă la început poveştile despre rasa mitică din care face parte şi răzbunările sângeroase dintre poporul Mai şi Ordinul A Zecea Lamă nu o afectează, iată că vine clipa în care trebuie să-şi urmeze soarta.

Când îşi găseşte cel mai drag prieten zbătându-se între viaţă şi moarte pe o alee lăturalnică, Chloe îşi dă seama că perioada răzbunărilor şi a vărsării de sânge nu s-a terminat. Şi că, de fapt, nu se va termina niciodată. Între cele două tabere rivalitatea va fi veşnică. Dacă însă Chloe îşi va accepta destinul… şi va prelua controlul, lucrurile se pot schimba radical.

Chloe nu apare ca un super-erou fără cusur – ea este o adolescentă obişnuită, care se trezeşte deodată cu nişte puteri supranaturale şi cu povara moştenirii unei rase mitice. Dar este o persoană puternică, bună, care se mobilizează pentru a răspunde provocărilor vieţii… [...] Pentru mine, Chloe este un simbol al libertăţii: libertatea de mişcare, de a merge oriunde doreşti.” – Liz BraswellNu uitaţi de serialul de televiziune produs de ABC Family. Amănunte găsiţi pe TheNineLivesofChloeKing.com.

Cartea are 288 de pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă 39,90 lei. La precomandă, veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.

Primele doua volume:Click pe imagini pentru comanda!


17 comments:

Anonymous said...

deci ma bucur din tot sufletul ca aceasta carte a aparut :* ..dar sunt putin dezamagita ...din prcina copertei..este deazamagitoare ma asteptam la alta chestie :))

alexa ioana said...

nu-mi place coperta deloc!!
nici dupa primele doua nu ma omor, dar asta e chiar urata...

Michikit said...

:)) Ok, am venit si eu sa comentez la adresa copertei. Foarte dezamagita sunt si eu. Ma asteptam sa faca altceva, ceva care sa semene putin cu primele doua cumva.

Anonymous said...

da , chestia e ca a luat privirea de la coperta unu si a atasat o pe un fond mov, nu am nimic cu culoarea in sine se numara printre preferatele mrle..dar e preaurata

Unknown said...

da coperta e urata si daca foloseau un fan made iesea mai bine

Christyna_BM said...

Daca ne uitam mai bine, seamana cu primele doua coperte. E ultimul volum, n-avem de unde sa stim daca n-are vreo simbolistica stilul asta. Poate ne place mai mult dupa ce citim si cartea. Eu am mai patit asa la unele carti.

Anonymous said...

exact la asta m-am gandit si eu ..dardoar asa ca fapt divers ,,vreau sa o pateasca serghei...

Unknown said...

Este adevarat nu trebuie sa judecam o carte Dupa cooerti

Anonymous said...

dar din pacate o facem in cele mai multe cazuri ...

Unknown said...

dintre toate 3 mie imi place cel mai mult coperta vol 2

Anonymous said...

mie primul volum mi-a placut mult ..ma refer la coperta , continutul mai mult sau mai putin, a doua am renegat coperta si am citit continutul mult mai buna ca poveste ..sa vedem trei cum e

Unknown said...

AHA eu inca nu am citit niciuna

alexa ioana said...

daca ar fi sa aleg o coperta dintre toate trei, as alege-o pe a doua

Anonymous said...

pe mine nu m-a atras ..dar cartea e foarte buna..

Unknown said...

mie mi-e si rusine o tin acolo si nu ma mai apuc odata de ea

Anonymous said...

este draguta ..sa o citesti candva

andra lavander said...

am citit primele doua volume asa ca voi citi probabil si volumul3, nu comentez coperta, nici la primele doua volume nu a fost cine stie ce

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori