Thursday, October 6, 2011

Surprize de la LITERA Matched si Before I Fall in curand in librarii

Am o veste foarte buna pentru voi astazi! Doua noutati care va vor placea cu siguranta si care vor aparea la editura LITERA cel tarziu saptamana viitoare. Voi reveni cu link-uri si cu copertile noastre, cu toate ca eu sper sa se pastreze cele originale, care sunt superbe! Nici despre titluri nu stiu nimic, pentru ca nu am mai avut rabdare sa aflu mai multe inainte sa va spun! Deci? Ce parere aveti?


Cassia a avut mereu incredere in Societate, pentru a face alegerile potrivite pentru ea: ce sa citeasca, pe cine sa urmareasca, ce sa creada. Deci cand chipul lui Xander apare pe ecran la ceremonia ei de  Casatorie, Cassia stie cu certitudine ca el este partenerul ei ideal...pana cand ii zareste chipul lui Ky Markham aparand pentru o secunda inaunte ca ecranul sa se inchida.
Societatea ii spune ca este o defectiune, o eroare rara si ca ea ar trebui sa se gandeasca doar la viata fericita pe care urmeaza sa o aiba cu Xander. Dar Cassia nu inceteaza sa se gandeasca la Ky, cei doi se indragostesc treptat, iar Cassia incepe sa se indoiasca de caracterul infailibil al Sicietatii, fiind pusa in fata unei alegeri imposibile: intre Xander si Ky, intre singurul mod de viata pe care l-a cunoscut si un drum pe care nimeni pana acum nu a indraznit sa il urmeze.

Volumul 2, Crossed va fi lansat dupa data de 1 noiembrie 2011 in tara de origine.

The hotly awaited second book in the dystopian Matched trilogy

In search of a future that may not exist and faced with the decision of who to share it with, Cassia journeys to the Outer Provinces in pursuit of Ky - taken by the Society to his certain death - only to find that he has escaped, leaving a series of clues in his wake.

Cassia's quest leads her to question much of what she holds dear, even as she finds glimmers of a different life across the border. But as Cassia nears resolve and certainty about her future with Ky, an invitation for rebellion, an unexpected betrayal, and a surprise visit from Xander - who may hold the key to the uprising and, still, to Cassia's heart - change the game once again. Nothing is as expected on the edge of Society, where crosses and double crosses make the path more twisted than ever.





Ce-ar fi daca ai mai avea doar o zi de trait? Ce-ai face? Pe cine ai saruta? Si cat de departe ai fi in stare sa mergi pentru a-ti salva viata?
Samantha Kingston are totul: cel mai atragator iubit din lume, trei prietene extraordinare, si prima alegere oriunde, in cadrul liceului Thomas Jefferson - de la cea mai buna masa din cafenea, la cel mai bun loc de parcare. Vineri, 12 februarie, ar trebuie sa fie o zi obisnuita in viata ei perfecta.
In schimb, se dovedeste a fi ultima.
Apoi primeste o a doua sansa. Sapte sanse de fapt. Retraind ultima ei zi pe parcursul unei intregi saptamani, va trebui sa dezlege misterul mortii ei - si sa descopere adevarata valoare a tuturor lucrurilor pe care espe pe cale sa le piarda.

8 comments:

Ithil said...

Ce bine imi pare. Cu atatea carti noi nu o sa ne plictisim niciodata :D. De prima adica Matched stiam ca o sa apara in curand la litera si ca e foarte interesanta dar vad ca nici before i fall nu e de evitat dupa descriere :D. Aaaa si apropo frumoase copertile sper sa le pastreze pe astea .

andra lavander said...

ambele pare numai bune de citit

CCAM said...

Ooo, da! Vesti frumoase. DAR VREAU SI continuarea de la MOLIMA!
In afara de legiunea, unde e un colaj aiurea (poze din 300!!!) Litera a avut coperti dragute.

♥MIM said...

De cand astept cartile!=p~

Alexandra said...

Abiaa astept sa apara!!

Cristina Plescan said...

am citit Matched, acum astept sa iasa al doilea :D Sunt superbe!

Palmaciu Elena said...

Imi place la nebunie coperta de la MATCHED cat mai curand sper sa apara si la noi(cu tot cu vol 2)Cartea before i fall este interesanta.Cate carti interesanta sunt pe lume

Larisa said...

Cu siguranta surprize foarte placute! Si coperta de la Matched e superba!

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori