Monday, March 11, 2019

„Jocuri de jucat primăvara” de Mirela Retegan

Follow on Bloglovin


 
Cea mai nouă carte a Mirelei Retegan, „Jocuri de jucat primăvara”–
ghidul perfect pentru superpărinți


Mirela Retegan și Curtea Veche Publishing sunt cei mai jucăuși vestitori ai primăverii. „Antrenoarea parinților”, Mirela Retegan, vă invită să descoperițiJocuri de jucat primăvara”! Cea de-a doua carte pentru copiidin seria Mirelei pentru superpărinți și supercopii vă invită să vă conectați la nevoile celor mici și să petreceți timp cu ei prin intermediul unor jocuri culese și inventate de autoare împreună cu fiica sa, Maya.

„Antrenorul părinților”,fondatoarea Găștii Zurli, Mirela Retegan, continuă seria începută de Jocuri de jucattoamna cu o carte care își propune să îi apropie și mai mult pe părinți de copii lor! Jocuri de jucat primăvara, publicată de Curtea Veche Publishing, este al doileaghid dintr-o serie care deja face mai ușoară „meseria” oricărui părinte. Mirela Retegan vă propune o colecție de jocuri de jucat în familie, jocuri prin care părinții se conectează mai ușor cu copiii lor. Carteaeste o colecție de jocuri și activități pe care Mirela Retegan le-a inventat, le-a descoperit sau le-a adaptat din multitudinea celor care au pus bazele relației cu propriul copil.

În Jocuri de jucat primăvaraveți regăsi o serie unică de activități care vă vor apropia de copilul vostru fie că sunteți în sufragerie, la medic sau în mașină!

În casă, stabiliți un traseu pe care îl veți parcurge pe rând. Puteți stabili mai multe probe. Spre exemplu:

Proba 1: mergeți pe traseu și reveniți cu spatele
Proba 2: mergeți pe traseu legați la ochi. La întoarcere, mergeți cu spatele.

După ce vă specializați, treceți la o variantă mai grea (în sensul că presupune mai multă atenție): mergeți din sufragerie în bucătărie, bateți cu palma în masă, treceți prin dormitor și strigați „Salut!”, apoi vă uitați în oglinda de la baie și vă întoarceți în sufragerie. Pare ușor? Încercați!

Mirela Retegan este o voce puternică a generației sale. Își recunoaște imperfecțiunile și povestește cu umor și sinceritate maximă despre cum i s-a schimbat viața când Maya, fata ei, a devenit adolescentă. Experiența, optimismul, relaxarea și inteligența emoțională au transformat-o pe Mirela Retegan într-un lider în materie de educație non formală. Ea răspunde firesc întrebărilor pe care și le pun părinții adolescenților de azi și vorbește onest despre perioada atât de complicată în relația copil-părinte.  La Curtea Veche Publishing, este autoarea volumelor„Astăzi este despre astăzi”,„Fii de partea mea și Jocuri de jucat toamna”.

Cartea Jocuri de jucat primăvaraeste disponibila pe site-ulwww.curteaveche.roși în librăriile din toată țara la prețul de 34 de lei.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori