Thursday, October 26, 2017

Romane in pregatire la Editura Nemira!


Partea intunecata a magiei


Data aparitiei 31 oct. 2017
Titlu original A darker shade of magic
Colectia Young Adult
ISBN 978-606-43-0089-8
Cod bara 9786064300898
Autor V. E. Schwab
Traducator Cristina Jinga
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 360


Intr-un univers guvernat de magie exista mai multe Londre: Rosie, Gri, Alba si, in trecut, una Neagra.

Kell este ultimul dintre Antari, magicieni care pot calatori intre lumile paralele. A crescut in Londra Rosie si este mesagerul oficial pentru afacerile cu sangeroasa Londra Alba si cu Londra Gri, cea fara de magie. Neoficial insa, Kell e un contrabandist pasionat de artefacte din alte lumi Lila, o hoata care bantuite in travesti strazile Londrei Gri si viseaza sa ajunga pirat, ii fura un obiect magic extrem de periculos. Initial dusmani, Kell si Lila sunt nevoiti sa se ajute unul pe altul cand isi dau seama ca au intrat intr-o conspiratie mortala.

„O proza antrenanta, cu detalii uimitoare – un palton de cameleon, un rau rosu de magie, o antieroina cu aspiratii de pirat – aduce la viata aventuri captivante in mai multe lumi fascinante.” - Publishers Weekly


Fetita care a salvat Craciunul


Data aparitiei 15 nov. 2017
Titlu original The girl who saved Christmas
Colectia Nemi
ISBN 978-606-43-0122-2
Cod bara 9786064301222
Autor Matt Haig
Traducator Cristina Jinga
Format Hardcover
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 336



Sa inceapa calatoria pana la hotarele magiei!

Cand Amelia vrea sa-si vada o dorinta indeplinita stie exact cu cine trebuie sa vorbeasca – cu Mos Craciun.

Dar magia in care-si doreste sa creada incepe sa paleasca, iar Mos Craciun are alte griji pe cap ca sa mai stea sa se gandeasca la niste dorinte imposibile: elfi suparati, reni care cad din cer, troli nervosi… si chiar e posibil sa fie anulat si Craciunul.

Dar Amelia nu e tocmai o fata obisnuita. Si, dupa cum va afla si Mos Craciun, daca vrea sa aiba parte de Craciun, o sa cam aiba nevoie de putin ajutor...



Dragonul de gheata


Data aparitiei 3 nov. 2017
Titlu original The Ice Dragon
Colectia Nemi
ISBN 978-606-43-0127-7
Cod bara 9786064301277
Autor George R.R. Martin
Traducator Ruxandra Toma
Format Hardcover
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 120


Dragonul de gheata este o poveste incantatoare despre curaj si sacrificiu pentru tinerii cititori, dar si pentru adulti, scrisa de popularul autor al seriei Cantec de gheata si foc, G.R.R. Martin. Iar ilustratiile splendide ale artistului Luis Royo imbogatesc aceasta poveste captivanta si emotionanta a unei tinere fete si a dragonului sau.

In lumea din Cantec de gheata si foc dragonul de gheata este o creatura legendara si infricosatoare, intrucat niciun om nu a reusit vreodata sa imblanzeasca vreunul. Zborul sau pe deasupra pamantului lasa in urma doar pustiu si un frig ingrozitor. Dar Adarei nu-i e teama. Pentru ca Adara este un copil al iernii, nascuta in timpul celui mai cumplit inghet pe care toata lumea, chiar si Batranii, si-l amintesc. 

Adara nu mai tinea minte cand a vazut pentru prima oara dragonul de gheata. Parea ca a fost dintotdeauna prezent in viata ei, o stralucire indepartata pe cand se juca afara, in zapada, mult timp dupa ce ceilalti copii plecasera la casele lor goniti de frigul muscator. Cand avea patru ani l-a atins, iar la cinci ani a zburat prima oara pe spatele lui inghetat. Apoi, cand a implinit sapte ani, intr-o zi linistita de vara, dragoni fiorosi s-au abatut in zbor deasupra fermei linistite in care locuia Adara.

Iar legendele spun ca doar un copil al iernii - si dragonul de gheata care tine la el - pot salva lumea de la distrugere.

Dragonul de gheata se petrece in acelasi univers din seria Cantec de gheata si foc de G.R.R. Martin, care sta la baza serialului de succes HBO, iar acest volum de colectie minunat ilustrat va fi, in mod sigur, pe placul fanilor.

Dansul dragonilor (Saga Cantec de gheata si foc, partea a V-a, ed. 2017)



Data aparitiei 3 nov. 2017
Titlu original A Dance With Dragons
Colectia Nautilus
ISBN 978-606-43-0097-3
Cod bara 9786064300973
Autor George R.R. Martin
Traducator Ana-Veronica Mircea, Laura Bocancios, Mihai Dan Pavelescu, Silviu Genescu
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 608+568
Numar volume 2


Pretutindeni se reaprind dispute, au loc tradari si o multime de preoti, soldati, nobili si sclavi infrunta obstacole imposibile. Capricioasa si imprevizibila, soarta invita la un dans pe viata si pe moarte.

„Pasiunea lui George R.R. Martin pentru fantezia sofisticata, cu adevarat bizara, strabate Dansul dragonilor ca un vis febril, ca o fantasma. Talentul sclipitor de a crea atmosfera prin descriere e o marca proprie literaturii sale, decorul fiind mult mai mult decât recuzita de pe o scena pictata.“ - Los Angeles Times

Viitorul Celor Șapte Regate e amenintat din fiecare directie. Daenerys Targaryen guverneaza cu cei trei dragoni un oras cladit pe praf si moarte. Mii de dusmani pornesc pe urmele ei. Tyrion Lannister pleaca si el in cautarea ei, dar are aliati pe care nu se poate baza intru totul. Între timp, in Nord, pe marele Zid de gheata si piatra, Jon Snow se va confrunta cu cel mai groaznic pericol din viata lui, pentru ca nu are dusmani doar in Rondul de noapte, ci si in pustietatea de dincolo de Zid.

„George R.R. Martin intretine suspansul si se concentreaza asupra unor personaje importante, printre care Daenerys Targaryen si Tyrion Lannister. Dar aduce personaje noi si mai multe tratate de pace decât razboaie. Pâna si admiratorii dezamagiti vor fi fascinati de povestile care se intretes in carte, mai ales ca autorul pastreaza sub semnul intrebarii episoade controversate, cum ar fi originea lui Jon.” - Publishers Weekly


Follow on Bloglovin




No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori