Wednesday, August 30, 2017

Romane in PRECOMANDA la editura NEMIRA!


Dulce razbunare
de Joe Abercrombie


Data aparitiei 4 sept. 2017
Titlu original Best Served Cold
Colectia Nautilus
ISBN 978-606-43-0029-4
Cod bara 9786064300294
Autor Joe Abercrombie
Traducator Ruxandra Toma
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 808
Numar volume 1



O poveste din universul seriei PRIMA LEGE

O fi razboiul un iad, dar pentru apriga Monza Murcatto, vestita si neinduplecata supusa a lui Orso, el poate fi si o sursa de bani. Prin victoriile repurtate, a devenit celebra, poate prea celebra. Iar acum, tradata si azvarlita in lumea raposatilor, Monza traieste cu un singur gand: sa se razbune.

Aliata cu un betiv notoriu, un specialist in otravuri, un criminal obsedat de numere si un barbar dornic sa faca dreptate, trebuie sa infrunte jumatate de regat. Iar cel mai periculos om din lume vine dupa ea…

„Lupte palpitante, viscerale, actiune brutala, ritm sustinut. Abercrombie pune in roman tradari, schimbari, rasturnari de situatie si ne face sa ne intrebam cum o sa se sfarseasca. Dulce razbunare e cea mai buna carte a lui de pana acum.“ - George R.R. Martin


Sangele elfilor (Seria Witcher, partea a III-a)
de Andrzej Sapkowski



Data aparitiei 31 aug. 2017
Titlu original Krew elfów
Colectia Nautilus
ISBN 978-606-758-977-1
Cod bara 9786067589771
Autor Andrzej Sapkowski
Traducator Mihaela Fiscutean
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 312


Citeste celelalte titluri ale seriei: Sabia destinului, Ultima dorinta

De peste un secol, oamenii, gnomii si elfii au trait impreuna intr-o pace relativa. Dar timpurile s-au schimbat, pacea s-a incheiat, iar rasele sunt iar in razboi.

Geralt din Rivia, vanatorul de monstri, a asteptat decenii intregi nasterea copilului din profetie: Ciri, cea care va schimba lumea, fie in bine, fie in rau.

Intr-un taram aflat sub amenintarea razboiului total, copilul este vanat pentru puterile lui extraordinare si numai Geralt ii poate proteja pe toti – aceasta este misiunea pentru care s-a nascut.

Dupa cele doua volume de povestiri ce prezinta lumea magica a seriei WITCHER, primul roman continua explorarea universului plin de creaturi supranaturale inspirate din folclorul european si din bestiarul fantasy contemporan, cu Geralt si Yennifer in prim-plan luptand pentru supravietuirea lui Ciri, care le poate aduce tuturor mantuirea.


O istorie intima a omenirii
de Theodore Zeldin


Data aparitiei 31 aug. 2017
Titlu original A intimate history of humanity
Colectia Istoria...
ISBN 978-606-758-911-5
Cod bara 9786067589115
Autor Theodore Zeldin
Format Paperback
Dimensiuni 165 x 240 mm
Nr. pagini 456


In paginile acestei carti nu veti gasi istoria ordonata ca in muzee, cu fiecare imperiu si perioada atent delimitate, ci o istorie a sentimentelor si emotiilor oamenilor din trecutul si prezentul nostru.

O carte provocatoare, care pune sub lupa felul in care au evoluat sentimentele si relatiile umane de-a lungul timpului, in diversele culturi ale lumii.

In 25 de capitole, Theodore Zeldin porneste de la dilemele vietii de azi si priveste spre sperantele pierdute si redobandite ale fiintei umane, spre singuratate si imunitatea la ea, spre arta conversatiei si spre aparitia unor noi forme de iubire si dorinta.

Cum s-a schimbat in timp dorinta pe care barbatii o simt fata de femei sau alti barbati? Cum au scapat oamenii de frica inventand frici noi? De ce sunt asa de fragile prieteniile dintre barbati si femei? Iata cateva dintre intrebarile la care se cauta raspuns.

„Autorul exploreaza sugestiv si captivant labirinturi fascinante din istoria omenirii si a experientei umane.“ - Financial Times

„Atotcuprinzatoarea istorie a sentimentelor scrisa de Theodore Zeldin este sclipitor de originala si tulburatoare. Iar teritoriul pe care-l cerceteaza este imens. O carte seducatoare, extraordinar de stimulanta.“ - Sunday Telegraph



Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori