Saturday, May 20, 2017

Grupul Editorial Trei vă așteaptă la BOOKFEST 2017!Grupul Editorial Trei vă așteaptă cu peste 700 de titluri cu reducere de până la 50% şi peste 100 de volume cu preţ promoţional 10 lei, la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2017, în Pavilionul C1, standurile A14 și A04.
Cititorii vor descoperi titluri captivante, cărți așteptate și autori suedezi de top.

Joi, 25 mai, ora 17.00, în standul Ambasadei Suediei din Pavilionul C4, vă invităm la dezbaterea “Să decifrăm misterele succesului literaturii crime suedeze contemporane”, cu Andreea Chebac și George Arion, moderată de Virginia Costeschi.

Vineri, 26 mai, ora 18.00, în standul Ambasadei Suediei din Pavilionul C4, vă veți întâlni virtual cu David Lagercrantz, autorul romanelor Millennium 4 - Prizonieră în pânza de păianjen (Editura Trei, 2015) și Agonia lui Turing (Pandora M, 2016), în dialog cu bloggerii români. Evenimentul va fi moderat de Virginia Costeschi.

Sâmbătă, 27 mai, ora 12.00, la Scena Arena, Pavilionul C1 lansăm cartea Aventurile râmei OLI la ZOO de Olga Gudynn. Ne vom bucura de clipe magice alături de autoarea cărților din seria OLI și de invitații săi speciali – curajosul OLI și prietenii săi!

Sâmbătă, 27 mai, ora 17.00, standul Bookfest Junior, Pavilionul C1 (la etaj), lansăm cartea Pentru Petrică, iepurașul meu cu ochii roșii de Sînziana Popescu, cu ilustrații de Iulia Ignat, în lectura Danielei Nane.

Duminică, 28 mai, ora 12.00, sărbătorim Ziua internațională a lui ELMER prin ateliere, surprize și momente distractive în spațiul exterior din fața Pavilionului C1.EDITURA TREI - PSIHOLOGIE

Anul acesta, Editura Trei aduce cititorilor săi 10 titluri noi din domeniul psihologiei și psihoterapiei. Dintre acestea se remarcă volumul Trei prieteni în căutarea înțelepciunii, de Christophe André, Alexandre Jollien și Matthieu Ricard, o carte care ne oferă trei perspective diferite şi totuşi îngemănate, trei căi pe care oamenii, de-a lungul timpului, le-au parcurs pentru a ajunge la înţelepciune: cea a religiei, cea a filosofiei şi cea a psihologiei. Anatomia iubirii este povestea acestei pasiuni umane indestructibile: iubirea. Într-un limbaj accesibil, Helen Fisher prezintă informații despre dragoste, respingerea în dragoste şi dragostea pe termen lung, derivate din cercetările din neuroștiințe, biologia personalității, psihologie și sociologie. Cum să-ți controlezi furia înainte de a te controla ea pe tine, de Albert Ellis și Raymond Chip Tafrate, ne învață cum să facem față stresului și nedreptăților și cum să ne apărăm punctul de vedere, fără să părem agresivi.

EDITURA TREI - FICȚIUNE


Fanii genurilor Crime, Thriller, Mystery vor găsi la standul editurii Trei titluri așteptate, cu mare succes internațional. În ape adânci este cel de-al doilea roman al autoarei Paula Hawkins, care s-a impus pe plan mondial cu fenomentul Fata din tren. Un alt titlu captivant este Ultima scăpare, de Federico Axat, un thriller psihologic ambițios și plin de adrenalină, în care nimic nu este ceea ce pare. Cuplul din vecini este cartea de debut a scriitoarei Shari Lapena, un roman care s-a impus în topurile New York Times și Sunday Times încă de la apariție.

După succesul internațional înregistrat cu Oamenii fericiți citesc și beau cafea și continuarea acestuia Viața e ușoară nu-ți face griji, Agnès Martin-Lugand ne propune Îmi pare rău, sunt așteptată, un roman emoționant despre alegerile pe care le facem în viață.

Jodi Picoult debutează la Editura Trei cu Vremea plecării, o poveste tulburătoare despre dragostea părintească, prietenie și pierdere.

Adolescenții vor căuta standul Trei pentru noile apariții: Prințesa de hârtie de Erin Watt, Înainte de noi de Anna Todd, Răzbunarea ciorilor de Leigh Bardugo, Monstrul de Walter Dean Myers sau Leac pentru o lume banală de Christian McKay Heidicker.

EDITURA TREI - ISTORIE

Colecția de Istorie a editurii Trei se îmbogățește cu două titluri excepționale. Saga favoritelor, de Jean des Cars, reunește portretele sclipitoare ale celor mai ilustre favorite. Apropiate puterii, exercitându‑și influența adesea într‑o manieră clandestină, ele alcătuiesc un galant cortegiu de femei cărora importanți bărbați de stat le datorează mult. Istanbul, de John Freely, este o incursiune istorică fascinantă, prin fabuloasa capitală a Imperiilor Roman, Bizantin şi Otoman, singurul oraş din lume care se întinde pe două continente – o metropolă cu o aşezare magnifică, după cum scria cândva un poet, „înconjurată de o ghirlandă de ape…“


EDITURA TREI – ACUM PENTRU VIITOR

Cel mai cunoscut astrofizician al Americii, Neil deGrasse Tyson știe să explice pe înțelesul tuturor teoriile complicate ale astrofizicii și în același timp să ne transmită fascinația pe care o are față de Univers. Moartea într-o gaură neagră și alte dileme cosmice - o colecție de peste patruzeci dintre eseurile preferate ale lui Tyson - abordează nenumărate subiecte, de la firavele eforturi ale industriei filmului de a crea cerul înstelat, până la ce-ar însemna să te afli în interiorul unei găuri negre.

EDITURA TREI – SERIA DE AUTOR PASCAL BRUCKNER

Pascal Bruckner ne propune o nouă colecție de eseuri – Înțelepciunea banilor - în care numără, contabilizează și calculează virtuţile şi păcatele monedei, care ne guvernează existența.

EDITURA PANDORA M

Ultimul roman din Tetralogia napolitană de Elena Ferrante, Povestea fetiței pierdute, este fără îndoială cea mai așteptată carte Pandora M. În colecția Literary Fiction, cititorii vor mai găsi spectaculosul volum semnat de Max Porter, Durerea e o făptură înaripată, o îmbinare de poem în proză, fabulă poifonică și eseu despre durere.

Primul Memoir Literary este o carte vindecătoare despre fragilitatea vieții și puterea de a merge mai departe, semnată de una dintre cele mai renumite scriitoare americane – Anul gândirii magice de Joan Didion. Tot despre fragilitate, de această dată a liniei ce desparte binele de rău, realitatea de ficțiune, ne vorbește și Radu Găvan în romanul Diavoli fragili. O carte despre pasiuni devoratoare, renaștere și eliberare.

În colecția StArt apare volumul Mă cheamă Charles Saatchi și sunt artoholic, în care celebrul colecționar răspunde întrebărilor jurnaliștilor și cititorilor despre artă, publicitate, bani, Dumnezeu, muncă, religie, droguri, prietenie etc.

Pandora M vă așteaptă la Bookfest cu cele mai frumoase cărți dedicate celor mici, publicate atât în colecția PanDA, cât și în noua colecție pentru cititorii între 8 și 14 ani, LITERATI. Vor deveni cei mai buni prieteni ai copilului dumneavoastră personajele din Ordinul iepurilor regali din Londra de Santa Montefiore și Simon Sebag Montefiore, Micuța vrăjitoare de Benjamin Lacombe și Sébastien Perez, Pentru Petrică, iepurașul meu cu ochii roșii de Sînziana Popescu, cu ilustrații de Iulia Ignat, Aventurile râmei Oli la ZOO de Olga Gudynn și mulți alții.

EDITURA LIFESTYLE PUBLISHING

În premieră în România, la Bookfest 2017 veți putea avea un bestseller internațional cu peste 3 milioane de exemplare vândute: Oprește-te puțin și privește în jur. Cum să fii calm și atent într-o lume grăbită de Haemin Sunim. Mesajele simple ale autorului – scrise mai întâi ca răspunsuri la întrebările primite pe rețelele de socializare – se adresează direct anxietăților care au devenit parte a vieții noastre moderne.

Atlas Obscura, de Joshua Foer, Dylan Thuras și Ella Morton, este o carte excepțională, care te convinge să uiți o vreme de banalitatea cotidiană și să pornești spre destinații la care nici nu ai visat vreodată.

Din link-urile de mai jos puteți descărca prezentările noutăţilor editoriale cu care Grupul Editorial Trei îşi aşteaptă cititorii la cea de-a 12-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte – BOOKFEST 2017.

CATALOG LITERATURĂ


CATALOG PSIHOLOGIE


CATALOG CĂRȚI PENTRU COPIIFollow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori