Tuesday, January 17, 2017

Outlander şi Marile descoperiri acum în librării!



Cercul de piatră vol.1, continuarea seriei Outlander şi Hărţile prevestitoare vă aşteaptă de astăzi în librării si pe nemira.ro!

Răbdarea cititorilor este răsplătită, iar fanii Outlander vor afla acum prin ce aventuri mai trece Claire Randall.

În urmă cu douăzeci de ani, Claire s-a întors în timp și a nimerit în brațele temerarului Jamie Fraser, direct în secolul al XVIII-lea. Apoi s-a întors în vremea ei, purtând în pântece copilul lui și fiind convinsă că el și-a pierdut viața în bătălia de la Culloden. Și totuși, din amintirile ei el n-a plecat nicicând.

Dar Claire descoperă la un moment dat că Jamie trăiește. Și trebuie să facă o alegere: să rămână în secolul ei, împreună cu fiica iubită, ori să se întoarcă în veacul lui. Scoția e măcinată de comploturi, patimile și durerile eroinei nu mai contenesc, intrigile se țin lanț. Călătoria în necunoscut îi poate aduce iubirea înapoi sau o poate spulbera pe veci.

Michael A. Stackpole continuă să ne poarte prin ţinuturi fantastice în al doilea volum al seriei Marile descoperiri.

Amenințat de un inamic fără nume, Nalenyr are o singură cale de a scăpa de uitare. Eroii care au apărat odinioară ținutul trebuie readuși la viață. Dar pentru asta e nevoie de o călătorie printr-un ținut magic, unde se zice că ar fi prinși în capcană, o pustietate în care domnesc forțe ascunse și primejdii neștiute.

Keles Anturasi, nepotul Cartografului Regal, este prizonier și propria lui iscusință îi poate aduce moartea. Jorin, fratele lui, e captiv pe un alt tărâm, unde e considerat zeu. Iar Nirati, sora lor, se află în paradisul dintre viață și moarte, alături de un vrăjitor hotărât să distrugă lumea. Acum se luptă cu toții să supraviețuiască într-o lume în care războaiele de pe pământ oglindesc războaiele din cer, iar visele pot deveni realitate, pe când realitatea se poate transforma într-un coșmar…

Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori