Sunday, October 23, 2016

Jumatate de razboi (Seria Marea sfaramata #3) de Joe Abercrombie, acum in precomanda la Editura Nemira!



Data aparitiei 28.10.2016
Titlu original Half a War
Colectia Nautilus
Autor Joe Abercrombie
Traducator Liviu Szoke
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 432


„Ceea ce face din Jumatate de razboi o lectura fantastica este placerea lui Abercombie de a contrazice asteptarile.“ - Fantastic Book Review

Cuvintele sunt arme.

Tot ce iubea a fost distrus, asa ca printesei Skara i-au mai ramas doar cuvintele. Iar cuvintele potrivite pot ucide ca taisul sabiei. Daca vrea sa-si ceara dreptul care ii revine prin nastere, trebuie sa-si invinga temerile si sa-si ascuta istetimea ca pe o lama.

Numai in jumatate de razboi se lupta cu sabia.

Yarvi cel siret a mers drum lung pana sa ajunga in slujba regelui. S-a aliat cu dusmanii de altadata si impreuna au dobandit o pace deloc sigura. Insa acum Wexen cea neinfricata a incitat cea mai mare oaste, condusa de un barbat care nu se inchina la niciun zeu, ci numai in fata Mortii.

Uneori un rau trebuie sa invinga alt rau.

Unii, cum sunt Bathu si Raith, s-au nascut ca sa lupte si poate ca sa moara. Altii, cum sunt Brand sau Kool, prefera sa stea la lumina. Dar cand Mama Razboi isi intinde aripile de fier, bezna cuprinde toata Marea Sfaramata.

In serie:


Despre autor:
Joe Abercrombie (n. 31 decembrie 1974) este un scriitor britanic de fantasy si editor de film. Abercrombie este autorul trilogiei Prima Lege. Abercrombie s-a nascut în Lancaster, Anglia. Studiile si le-a facut la Royal Grammar School si Manchester University, unde a urmat cursurile de psihologie.Abercrombie a lucrat ca producator de televiziune înainte de a deveni editor de film liber profesionist. În timpul unei pauze între servicii a început sa scrie Taisul sabiei în 2002, carte pe care a finalizat-o în 2004. În 2006, ea a aparut la editura Gollancz, fiind urmata de alte doua carti din trilogia Prima Lege, Before They Are Hanged si Last Argument of Kings. La începutul anului 2008, Abercrombie a fost unul dintre cei care au contribuit la seria BBC Worlds of Fantasy, alaturi de Michael Moorcock, Terry Pratchett si China Miéville, printre altii.[1] În 2009, Abercrombie a publicat romanul Best Served Cold, a carui actiune se petrece în universul Primei Legi, dar este un roman de sine statator. A urmat The Heroes (2011), care apartine tot aceluiasi univers. Abercrombie traieste în Bath, Somerset, cu sotia si cei trei copii.


Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori