Friday, April 8, 2016

Jumatate de lume (Marea sfaramata #2) de JOE ABERCROMBIE, acum in precomanda la Editura Nemira!


Data aparitiei: 15.04.2016
Titlu original: Half The World
Colectia: Nautilus
Autor: Joe Abercrombie
Traducator: Liviu Szoke
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 408


„Seria MAREA SFARAMATA a devenit una dintre seriile mele favorite din toate timpurile.“- James Dashner

Cateodata o fata este atinsa de Mama Razboi.

Thorn este acea fata. Hotarata sa razbune moartea tatalui ei, traieste doar pentru lupta. Dar atunci cand este acuzata de uciderea unui om in ring, trebuie sa lase totul in urma.

Cateodata o femeie devine razboinic.

Prinsa in planurile Parintelui Yarvi, preotul siret al Gettlandului, Thorn va trebui sa strabata jumatate de lume pentru a gasi aliati impotriva Marelui Rege si va invata lectia dura a sangelui si a tradarii.

Cateodata un razboinic devine o arma.

Alaturi de ea in calatorie il are pe Brand, un tanar razboinic care nu vrea sa ucida, un om slab in ochii lui si ai ei, dar care poate fi singura salvare.

Iar armele au un singur scop.

Oare Thorn va fi mereu un pion in mainile celor puternici sau va putea sa isi croiasca propria cale?

Cartea I



Despre Autor:
Joe Abercrombie (n. 31 decembrie 1974) este un scriitor britanic de fantasy si editor de film. Abercrombie este autorul trilogiei Prima Lege.Abercrombie s-a nascut în Lancaster, Anglia. Studiile si le-a facut la Royal Grammar School si Manchester University, unde a urmat cursurile de psihologie.Abercrombie a lucrat ca producator de televiziune înainte de a deveni editor de film liber profesionist. În timpul unei pauze între servicii a început sa scrie Taisul sabiei în 2002, carte pe care a finalizat-o în 2004. În 2006, ea a aparut la editura Gollancz, fiind urmata de alte doua carti din trilogia Prima Lege, Before They Are Hanged si Last Argument of Kings. La începutul anului 2008, Abercrombie a fost unul dintre cei care au contribuit la seria BBC Worlds of Fantasy, alaturi de Michael Moorcock, Terry Pratchett si China Miéville, printre altii.[1] În 2009, Abercrombie a publicat romanul Best Served Cold, a carui actiune se petrece în universul Primei Legi, dar este un roman de sine statator. A urmat The Heroes (2011), care apartine tot aceluiasi univers. Abercrombie traieste în Bath, Somerset, cu sotia si cei trei copii.



Follow on Bloglovin

3 comments:

Unknown said...

Desi nu citesc in general acest gen de carte, descrierea m-a facut curioasa. Cu atat mai mult cu cat este vorba despre o serie, nu doar despre o singura carte.

alexa ioana said...

nu ma asteptam sa se publice atat de curand continuarea la Jumatate de rege. se pare ca are multi fani seria asta, dar momentan am sa ii spun pas, am altele pe lista mea care oricum este in continua crestere

Georgiana said...

Nu ma prea intriga seria asta si nu prea cred ca o sa ajungă in mana mea curand! :(

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori