Monday, January 11, 2016

AL 5-lea VAL din 22 ianuarie 2016 la cinema!


În noul film Al 5-lea val, vedem că cele patru atacuri ucigaşe au decimat cea mai mare parte a planetei Pământ. Cuprinsă de spaimă şi neîncredere, Cassie (Chloë Grace Moretz) fuge, încercând cu disperare să-şi salveze fratele mai mic. În timp ce se pregăteşte pentru cel de-al 5-lea val, inevitabil şi letal, Cassie face echipă cu un tânăr care ar putea deveni ultima ei speranţă – şi asta dacă ar putea avea încredere în el.

“Cassie Sullivan este o adevărată eroină – dar ea n-ar folosi niciodată astfel de cuvinte pentru a se descrie. Ea ar spune că e o fată obişnuită, care şi-a pierdut fratele şi care e capabilă de orice sacrificiu pentru a-l găsi,” explică Chloë Grace Moretz, care interpretează rolul titular al lui Cassie Sullivan din producţia Columbia Pictures, după romanul de succes al lui Rick Yancey, The 5th Wave, primul dintr-o plănuită trilogie.

Cartea lui Yancey a fost publicată în 2013 aflându-se timp de 20 de săptămâni pe lista de bestsellere a New York Times şi întrunind aprecierile criticilor şi ale publicului. Cea de-a doua carte a trilogiei, The Infinite Sea, a fost întâmpinată cu acelaşi entuziasm şi succes, iar cea de-a treia, The Last Star, va fi pregătită pentru lansare în cursul acestui an.

Primele doua volume disponibile in Romania la editura ART.

   

Urmați pe bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori