Friday, August 7, 2015

RAMAI CU MINE ( #3 Te Astept) de Jennifer L. Armentrout in curand la Editura Epica!


Unele cicatrici nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Până la vârsta de 21 de ani, Calla n-a avut parte de multe lucruri. N-a fost sărutată niciodată, n-a văzut niciodată oceanul, n-a ajuns niciodată într-un parc de distracții. În schimb, în timp ce creștea, a fost martora anumitor lucruri pe care un copil n-ar trebui să le vadă. Încă poartă urmele fizice și sufletești ale traiului împreună cu o mamă dependentă de alcool și de droguri, pe nume Mona. Sunt multe lucruri pe care Calla le ține secret față de toată lumea, inclusiv de cercul ei de prieteni apropiați de la facultate.

Însă carapacea pe care și-a construit-o cu atâta grijă se năruie atunci când descoperă că mama ei i-a furat banii pentru plata facultății și a acumulat o uriașă datorie cu un card de credit pe numele ei. Acum, Calla e nevoită să se întoarcă în orășelul pe care crezuse că l-a părăsit pentru totdeauna și să înfrunte din nou harababura creată de mama ei. Evident, când ajunge la barul mamei sale, Mona nu e de găsit. În locul ei, nimerește peste un tip trăsnet, de un metru optezi, pe numele său Jackson James, care toarnă băuturi și face localul să zbârnâie.

Sexy și plin de zel, Jax se amestecă în treburile ei încă din clipa în care se cunosc, oferindu-i o slujbă și ajutând-o s-o caute pe Mona. Iar felul în care o privește îi dă limpede de înțeles că vrea să ajungă la orizontală… și poate chiar ceva mai mult. Cu toate acestea, până să-i permită să se apropie, Calla trebuie să-și înfrunte suferințele trecutului… și pe câțiva băieți răi porniți s-o maltrateze dacă nu le-o predă pe mama ei.

Cumpara primele doua volume disponibile in toate librariile: TE ASTEPT si TE DORESC.


Follow on Bloglovin

4 comments:

Lupu Diana said...

Am citit primele doua volume, abia il astept pe al treilea <3

Unknown said...

seria este geniala, ma bucur mult ca apare si al treilea volum in Romania, Epica face o treaba grozava cu alegerea si publicarea unor serii atat de indragite si la noi pentru a se bucura de ele si cei care nu stiu atat de bine limba engleza

Lupu Diana said...

Asa este, Andra, de mult timp am inceput sa admir aceasta editura si abia astept sa vad ce titluri vor mai aparea <3

Maria said...

Nu am citit seria.Astept sa apara si celelalte 2 carti.Coperta mi se pare mult mai frumoasa fata de celelalte din alte tari ^^

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori