Thursday, May 9, 2013

Grupul Editorial Corint: 35% reducere la cartile pe care trebuie sa le ai!Momente importante, amănunte picante, povești terifiante... Pasionații de istorie vor fi încântați să descopere în paginile noastre poveștile personalităților care au schimbat lumea! Acum este momentul să vă completați colecția și cunoștințele de istorie.
Considerat "specialistul de necontestat în istoria Germaniei din timpul celui de-al Doilea Război Mondial" (PHILIP ZIEGLER, SPECTATOR, BOOKS OF THE YEAR), Ian Kershaw descrie în această carte ultimele luni de agonie ale celui de-al Treilea Reich, frica şi fanatismul care au împins o naţiune în prăpastie.

"Nimeni nu a reuşit să redea mai bine dimensiunea umană a sfârşitului Germaniei naziste." – JAMES J. SHEENAN, NEW YORK REVIEW OF BOOKS

Vă invităm să facem împreună o plimbare în trecut, să citim despre MARILE BĂTĂLII DIN ISTORIA LUMII! O carte care te ajută să afli tot ce trebuie sa știi despre tactici, strategii, arme, despre bătăliile din vremurile demult apuse!
Câte povești spune o singură carte? Povestea oamenilor care au scris-o? Povestea celor care au păstrat-o? Povestea oamenilor care au cumpărat-o și vândut-o... A celor care au căutat-o... Și a celor care au murit pentru a o apăra... Dar cea mai minunată poveste... Este cea care rămâne nespusă...

Oamenii cărții este cartea care îi poartă pe cititori într-o aventură intelectuală, din Convivencia spaniolă la ruinele din Sarajevo, din Veneția Inchiziției la piatra pârjolită de soare din nordul Australiei. Oamenii cărții este cartea pe care trebuie neapărat să o citiți!
5 comments:

Anonymous said...

istoria, ah una dintre pasiunile mele .

Andreea Ilie said...

nu prea sunt eu asa pasionata de istorie,dar imi place

natașa said...

Istorie! :) Am luat deja două cărți de istorie...

cafebiblioart said...

eu nu am nici una din cartile de mai sus, sunt curioasa in privinta a doua dintre ele

Andd D. said...

Nu am citit nici o carte din cele mentionate. Totusi, par inetersante.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori